Haberler

Havza'da Süt Ürünleri Üretecek Fabrika İncelemeleri Yapıldı

Güncelleme:

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş kurulum aşaması süren fabrikada incelemelerde bulundu. İşletme Müdürü Doğu Gören'den bilgi alan Ayvat, fabrikanın bölgeye istihdam ve ekonomik katkı sağlayacağını belirtti.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş kurulum aşaması süren fabrikada incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ayvat ve beraberindekiler, Havza Organize Sanayi Bölgesinde inşası tamamlanan ve makine ekipman kurulumu devam eden süt ürünleri üretimi yapacak olan fabrikada incelemelerde bulunarak İşletme Müdürü Doğu Gören'den işletme hakkında bilgi aldı.

Gören, fabrikanın mayıs ayında üretime geçeceğini belirterek, "Şu an üretim makine ve ekipmanlarının kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Deneme üretimlerinin ardından fabrikamız üretime geçecek. Yaklaşık 100 kişi istihdam edeceğimiz işlememizde çiğ süt işlenerek farklı süt ürünleri imalatı yapılacak." dedi.

Kaymakam Ayvat, kurulan fabrikanın hem sanayi hem de tarımsal istihdamı destekleyeceğini belirterek, "Fabrikamızın ihtiyacı olan süt bölgemizden karşılanacak. Bu da besicilerimizin ürünlerinin pazarlanması konusunda önlerini açacaktır. Öte yandan fabrika istihdam edeceği işçiler ile hem istihdama hem bölge hem de ülke ekonominse katkı sunacak." diye konuştu.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir de fabrikanın Havza'ya hayırlı olmasını dileyerek, "Havza OSB'de fabrikaların bacaları tüttükçe istihdam artıyor. İnşallah daha fazla yatırım ile Havza OSB istihdam merkezi olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Sebahattin Özdemir OSB Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title