Haberler
Güncelleme:

Gambia ile İngiltere arasında 'yaşlı kadın turist' krizi: Lütfen cinsel ilişki için ülkemize gelmesinler

Batı Afrika ülkesi Gambiya ile İngiltere arasında çıkan kriz şaşkınlık yarattı. Yaşlı İngiliz kadınların genç erkekler için ülkeye gelmesine tepki gösteren Gambia yönetimi, adlarının kirletildiğini öne sürerek "Biz kaliteli turistler istiyoruz. Sadece cinsel ilişki için ülkeye gelen turistleri istemiyoruz" açıklamasında bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Ayaz Karahanlı:

böyle sacma düşünceli cahil ülkeler bu yüzden gelişemiyor zaten sanane kimin naptıgından sen gelen paraya bak ekonomine bak. bizim ülke gibi turkey yazısını benzer durum ülke batmış turkey yazısını türkiye olarak degişecegiz derdindeler . sanki yazı karınlarını doyuracak

94
394
yanıtYanıtla
Cemile değirmen:

Edepsize bak hele, gelen paraya bak diyor. Sen giden ahlaka bak, yozlaşmaya , o erkeklerin bir daha kolay düzelemeyeceğine bak asıl.

yanıt124
yanıt29
Ayaz Karahanlı:

cemile sanane milletin derdi senimi gerdi tıpkı o konuşan yönetim gibi ..

yanıt23
yanıt73
Murat ÖREN:

Bizde de Aydın Didim ve Marmaris ilçesine giderlerse benzer durumlar görebilirler. Gambiya'ya gitmeleri gerekmiyor. Doğulu bir genç, yanında elli yaş üstü yaşlı kadın bir turist. Markette sokakta her yerde el ele göz göze görebilirsiniz.

386
30
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Her ikisi de mutlulukdan ucuyor di mi ?

yanıt152
yanıt15
Byrm Aknc:

Bizim doğulu gençler isini biliyor bakma bi bakmisin 3 sene sonra sokağın sahibi )) Alanyada dogdum buyudum dogulu degilim ama o konuda o kadinlara mustahak bi sekilde ticaret icin sermaye lazim banka tefeci borc ugrasacagina buyur hibe )))

yanıt58
yanıt11
Onemli Degil:

Turkiye de daha bos yer var simdilik,buraya gelsinler..Esenyurt da ilgilenirler mesela..

77
28
yanıtYanıtla
Abdullah :

Hiç bir zaman kalitede şaşmayin kalite kalitedir

67
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title