Haberler

Diyarbakır'da Polis Aracına Yapılan Bombalı Saldırı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır'da Bir Polis Aracına Düzenlenen Bombalı Saldırı Sonucu 1 Polisin Şehit Olması Olayı ile İlgili Yazılı Bir Açıklama Yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır'da bir polis aracına düzenlenen bombalı saldırı sonucu 1 polisin şehit olması olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Gül şunları kaydetti:

"Diyarbakır'da görevdeki polislere yapılan saldırıda 1 polisimizin şehit olması, 2 polisimizin ve 2 vatandaşımızın da yaralanmasından büyük üzüntü duydum. Vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katan kahraman güvenlik güçlerimize karşı yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin gücü ve milletimizin sarsılmaz bütünlüğü karşısında terörün kanlı yüzüne sığınanlar, adalet karşısında mutlaka hesap verecektir. Saldırganların bir an önce

yakalanmasını ve böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını umut ediyorum. Saldırıda şehit olan polisimize Allah'tan rahmet, ailesine, milletimize ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

(ÖY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title