Haberler

Dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı! 3 evi olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta dilenci operasyonunda yakalanan 32 yaşındaki kadının, mal varlığı sorgusunda, Osmaniye'de 1 adet ev, Nurdağı ilçesinde 2 adet ev ile 2 adet üzerine kayıtlı iş makinesi çıktı.

Kahramanmaraş'ta polis ve zabıta ekipleri tarafından düzenlenen ortak dilenci operasyonunda yakalanan 32 yaşındaki kadın gayrimenkul zengini çıktı. Sorguda mal varlığı belli olan dilencinin 3 evi olduğu tespit edildi.

MİLYONLUK DİLENCİ

Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerinde vatandaşlardan para toplayan yüzde 65 görme engelli Hülya Kök (32), polis ve zabıta ekiplerince gözlem altına alındı.

Dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı! 3 evi olduğu ortaya çıktı

Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde yapılan kontrollerde üzerinden bir miktar para çıkan kadının mal varlığı sorgusunda, Osmaniye'de 1 adet ev, Nurdağı ilçesinde 2 adet ev ile 2 adet üzerine kayıtlı iş makinesi çıktı.

Polis ve zabıta ekiplerince dilenci kadın, 153 TL idari para cezası kesilmesinin ardından ekip aracıyla memleketine gönderilmek üzere otogara bırakıldı.

Dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı! 3 evi olduğu ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Osmaniye Zabıta Haberler

500

Yorumlar (17)

boşver:

153 tl. insanı dilenmekten pişman eden bir ceza. . . artık hayatı boyunca dilencilik yapmazlar. adalet işte. . . elindeki mal varlığından bir eve ve iş makinelerine el koy bak bakalım bir daha dilenir mi?

16
1
yanıtYanıtla
hakan şahiner:

acımayın bunlara mal varlığına el koyun

10
0
yanıtYanıtla
ver çoşkuyu):

keriz enayi çok:)

9
0
yanıtYanıtla
Black sword:

Bunlardan Adana bölgesinde de çok, Toros Arabı derler, köyleri bile var. Alınteri ile çalışmazlar,oruçta bayramda insanların dini duygularını sömürü amaçlı İstanbul vss yere dilenmeye giderler, 15 kdr traktörü, arabası, arazisi, evleri, dükkanı olanlar biliyorum, o yüzden sakın olaki dilenciye para vermeyin, hiçbiri ihtiyaç sahibi değil!!!!

8
0
yanıtYanıtla
..:

İŞİ GÜCÜ BIRAKIP DİLENMEK LAZIM DEMEK Kİ!! BU MEMLEKETTE YA BİTCOİNCİ OLUP TOPLAYIP TOPLAYIP KAÇACAKSIN YA DİLENCİ OLACAKSIN ASLINDA EN İYİSİ MİLLETVEKİLİ FALAN OLMAK GİYERSİN TAKIMINI KRAVATINI MİS GİBİ SOFRALARDA YEMEĞİNİ YERSİN MİS GİBİ EVİN ARABAN OLUR SAYGINLIĞIN BİNLERCE LİRA MAAŞIN GÜZEL BİR EMEKLİLİĞİN OHHH YEMEDE YANINDA YAT !

6
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Kayıtlı iş makineleri ne ya

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...:

Vinç, forklift vb. .

yanıt3
yanıt0
Vermeyin bunlara artık:

Yardım etmek isteyenler etrafımızda her zman gerçekten durumu kötü olanlar var onlara yardım edin yollarda dilencilik yapanlara vermeyin bu zabitalarinda artık çözüm bulması lazım Adana Antalya İskenderun her köşe başında yaşlı genç çocuk farketmeden dilenenler var bunaldık artık !!!!!!

5
0
yanıtYanıtla
birikedimi7:

iş kadını

4
0
yanıtYanıtla
ADA:

vay vay vay saçlar boya bu nasıl dilenci yaaaa

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title