Haberler

Denizli'de 55 Bin Öğrenciye Eşofman Takımı

Denizli Belediyesi, İlköğretim Okullarında Okuyan 55 Bin Öğrenciye Eşofman Takımı Dağıttı.

Denizli Belediyesi, ilköğretim okullarında okuyan 55 bin öğrenciye eşofman takımı dağıttı.

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, okulların kapanmasına kısa süre kala karne hediyesi olarak çocuklara dağıttığı çeşitli hediyelere ek olarak bu kez de tüm ilköğretim okulu öğrencilerine üzerinde 'Denizli'yi Seviyorum' yazan eşofman takımı dağıttı.

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan öğrenci bilgileri doğrultusunda tüm öğrencilere dağıtılmak üzere okullara eşofman takımı gönderdi. Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu öğrencileri de, belediyenin dağıttığı eşofmanlarına kavuştu. Öğrenciler, beden eğitimi derslerinde yeni eşofman takımlarını giydi. Çocuklar, yeni spor kıyafetleriyle antrenman yaptı, voleybol oynadı. Kirlenecek korkusuyla eşofman takımını giymek istemeyen öğrencileri

öğretmenleri ikna etti. Beden Eğitimi öğretmeni Birol Karabağlı, Denizli Belediyesi'nin okullarda dağıttığı eşofmanlarla öğrencilerin beden eğitimi derslerine daha motive olduğunu belirterek, spor kıyafeti olmayan öğrencilerin de eşofman takımına kavuştuğunu söyledi. Öğrencilerde, bu kıyafetlerle rahat spor yaptıklarını söyledi.

Denizli Belediyesi böylece, okulların açılmasının hemen ardından 55 bin öğrenciyi sevindirdi.

(SK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title