Haberler
Güncelleme:

Kerem Kınık'ın çadır satışını aklama çabası! Atatürk imzalı belge paylaştı

Kızılay'ın depremlerin ardından bir derneğe çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından tepkilerin odağında yer alan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, kendisini "Atatürk'ün emri ile İsmet Paşa'nın onayı ile yapılan çadır satışları var" diyerek savunmuştu. Bugün bir köşe yazısında iddiası yalanlanan Kınık, bu kez de sosyal medya hesabından "İfademi açmak ve belgelemek istiyorum." diyerek Atatürk imzalı belgeler paylaştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

soner taşkın:

Boşuna kendiniz aklamaya çalışmayın sayın kınık. Bu millet sizi deprem zamanı parayla çadır satan şahış olarak hatırlıcak..! sizde gidicisininiz az kaldı

149
27
yanıtYanıtla
Murat Aksoy:

Sayın KINIK, ÇADIR SATABİLİRSİNİZ AMA DEPREM ZAMANINDA O ÇADIRI SATAMAZSIN, SATILMASA DEPODAMI KALACAKTI, GÖNDERİLMEYECEKMİYDİ DEPREM BÖLGESİNE, DİĞER YARDIM KURULUŞLARI ÇADIRI ALACAKSA BAŞKA YERDEN BULACAK ALACAK KIZILAYDAN DEĞİL, Hatanızı kabul edin artık Kızılayı daha fazla yıpratmayın.

132
10
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

Atatürk' ün adını anmayın..Yakışan konuşsun..

110
18
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Cin şişeden çıktı bir kere..

82
16
yanıtYanıtla
ismail bey :

Kızılay tabikide çadır satacak. . . Dernek parayı toplamış, gelmiş kızılaya, sana destek olmak istiyorum, bin tane çadırı benim adıma yap, yolla demiş..Parası olandan alıp, ihtiyacı olanlara veriyor. Sodayıda bedava dağıtsın o zaman..

2
11
yanıtYanıtla
cem ak:

ya şu adama sayın demeyin kınık diyin şaşırdı iyice bu adama sayın denmez

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title