Haberler

Adana Eski Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz Gözaltında

Güncelleme:

Adana Merkezli 4 ilde paralel yapı iddiasıyla operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 30 kişi arasında Adana eski Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da var.

Adana merkezli olmak üzere İstanbul, Ankara ve Antalya'da paralel yapı iddiasıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Adana eski Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da var.

VAKIF ÜNİVERSİTESİNE USULSÜZ ARAZİ TAHSİSİ İDDİASI

Adana'da 'Paralel Devlet Yapılanması' soruşturmasında Kanuni Vakıf Üniversitesi'ne usulsüz arazi tahsis edildiği iddiasıyla açılan savcılık soruşturması tamamlandı.

30 AYRI ADRESE OPERASYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde yaklaşık 30 ayrı adrese operasyon düzenledi.

BAŞKAN VEKİLİ ALDIRMAZ DAHİL PEK ÇOK İSİM GÖZALTINDA

Soruşturmada adı geçen eski Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, eski İl Genel Sekreter Vekil Ferhat Yüksel, eski Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, iş adamı Mustafa Vural ile Ömer Ekinci de dahil 30 kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı.

ALDIRMAZ: NE İLE SUÇLANDIĞIMI BİLMİYORUM

Zihni Aldırmaz, Kenan Evren Bulvarı'ndaki evinde gözaltına alındıktan sonra basın mensuplarına ne ile suçlandıklarını bilmediklerini söyledi.

Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, İstanbul, Ankara ve Antalya'da da operasyon yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

ellidokuz:

yine adana ya la.

1
9
yanıtYanıtla
ellidokuz:

yine adana la sabah sabah her türlü pislik adanadan çıkıyor.

1
9
yanıtYanıtla
ATMIŞ:

DİİKKAT ET ELLİDOKUZ ADANALI DAYAĞI YEME

yanıt0
yanıt0
hasan berk:

işid dğn bomba patlattı pkk ya her gün şehit verioruz. . pkk lılar canlı yayına cıkıor bas bas bagırıor onlara hiç bişey yok uğraşlarına bak vay arkadaş vay. .

7
2
yanıtYanıtla
1000 göllü musaMobil-ANDROID:

ölümüne rte inadına reis

2
6
yanıtYanıtla
hasan:

GEMİCİKLERE NE ZAMAN OPERASYON YAPILACAK VATANDAŞ BEKLİYOR

7
1
yanıtYanıtla
Sevim Küçük:

EY ZİHNİ ALDIRMAZ, EY FERAT YÜKSEL GÖRÜN KODESİN DİBİNİ. BURNUNUZDAN KIL ALDIRMAYAN BEYLER İNŞALLAH LAYIĞINIZI BULURSUNUZ. ADANA HALKININ PARASINI ONA BUNA PEŞKEŞ ÇEKTİNİZ. BURNUNUZDAN FİTİL GİTİL GELİR İNŞALLAH.

4
3
yanıtYanıtla
Mehmed:

Sultanahmet olayını unutturmak için operasyonlar başladı. . . AKP''ye oy veren, kanla beslenen hafızasızlar hemen unutur zaten

6
1
yanıtYanıtla
Adanalı Mobil-ANDROID:

ALDİRMAZ DURUST BİR İNSANDİR TUM BELEDİYE BASKANLARİNİN YAPAMASİGİNİ ADAM GRCİCİ GOREVE GELDİNDE KİSA SUREDE YAPTİ VE TAKDURE SAYAN KAVSAK VE CEVRE DUZENLEMESİ YAPMİSTİR İNSALLAH SUC İNSURU BULUNMAZ GECMİS OLSUN BAŞKAN ...

7
0
yanıtYanıtla
İŞTE HABERMobil-IOS:

Aha budamı palelcı

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title