Haberler

Gülben Ergen de kripto para mağduru: Tepetaklak olduk

Güncelleme:

Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından zarar ettiğini açıklayan sanatçı Gülben Ergen, "Sormayın tepetaklak olduk. Düştü, çok moralim bozuk" ifadelerini kullandı.

Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü sanatçı Gülben Ergen, hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından ciddi anlamda zarar ettiğini belirtti.

"TEPETAKLAK OLDUK"

"Sormayın tepetaklak olduk. Düştü, çok moralim bozuk" diyen Gülben Ergen, "Gitti giden. Yok canım küçük küçük kayıplar. İlle bir şey yatırım diye yapılmaz, zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz neyin yatırımını yapacağız. Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen de kripto para mağduru: Tepetaklak olduk

"BANA BİR ŞEY OLMAZ"

Kendisiyle özdeşleşen 'Unutmayın ki bana bir şey olmaz" sözünü tekrarlayıp ardından "Ama bitcoine olur." diyerek espri yaptı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Gülben Ergen Haberler

500

Yorumlar (3)

Mikail arman:

Demekki daha çok parası varki böyle eylenip dalga geçiyor ! Gerçek ihtiyaç sahibi fakir fukaraya, hasta çocuklara yardım etseydiniz. Bu ülkenin insanlarıhiç akılanmazlar. Çünkü bu olay daha öncede defalarca yaşandı.Yani ilk ve yenide değil.Devletin sapasağlam bankaları dururken doyumsuz para hırsı ve yüksek faiz hayallerinin sonuçları budur ! Ağlamak,sızlamakta anlamsızdır. Çünkü herkes yanlış tercihlerinin bizzat sorumlusudur.

64
8
yanıtYanıtla
özgür özgür:

Çok para kazanacak diye kurnazlık yapanlar sonunda hüsrana uğradı hep boyle olmuştur devlet bankasına yatır belki bir hayrın olur

29
6
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Bu kadının ülkeye ne faydası var Ekmek bile yapmaz ama ülkenin parasını yer Amerika'daki doğar lar

28
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title