Haberler

Geleneksel Tada Fark Kattılar, Siparişlere Yetişemiyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Yüzyıllık geleneksel tat olan lokmaya farklı bir bakış açışı getiren genç girişimciler Hacer Hoşhanlı ve Hakan Arslan siparişlere yetişemiyorlar.

İstanbul, Yeşilköy'de faaliyetlerini sürdüren The Loqma'nın firma ortağı Hacer Hoşhanlı, "Avrupa ile Asya'nın köprüsü niteliğinde olan, kültürlerin buluşma merkezi İstanbul'da; tam da adına yakışır bir tat olarak doğmuştur yüzyıllık Lokma. Değişim ise sadece harfte değil, asla vazgeçemeyeceğiniz tadında anlayışıyla 2 yıldır bu alanda hizmet veriyoruz ve yeni nesil lokma tadının mucidi olarak tanınıyoruz. Ana ürünümüz zaten lokma tatlısı. Burada güzel olan nokta kendi damak tadınıza göre bu tatlıyı ayarlayabilmeniz.. Bu lezzeti ortaya çıkarmayı başardıktan sonra siparişlere yetişmekte zorlandığımız zamanlar yaşıyoruz." diye konuştu

"HER İNSANIN DAMAK TADINA UYGUNUZ"

The Loqma'nın firma ortağı Hakan Arslan, ""Öncülüğünü yaptığımız bu lezzeti diğerlerinden ayıran farkı, içine yağ çekmeyen hamurudur ve şerbeti kesinlikle yok. En kaliteli ürünlerle bu tatlıyı üretip müşterilerimizin damak tadına en uygun tatlıyı seçebilmeleri imkanını sağlıyoruz. 45 çeşit kombinasyon ile bu lezzeti sunabiliyoruz. Şeker hastasından, tatlı seven ya da sevmeyen herkese hitap edebilecek çeşidimiz var." ifadelerini kullandı.

SİPARİŞLERE YETİŞEMİYORLAR

Firma ortağı Hacer Hoşhanlı, "Misafirlerimizin çok yoğun olarak geldiği günlerde yetişmekte zorlandığımız anlar oluyor. Hafta sonları bu yoğunluk daha fazla oluyor. Biz de bu noktada istihdamı artırarak yolumuza devam ediyoruz. Lezzetimizi, ekibimizi temizliği akla gelebilecek her şeyi her an denetleyerek daha kaliteli hizmet vermek için çok çalışıyoruz. Gelecekte Türkiye'de genişleyeceğiz alanlar ve sonrasında dünyaya açılmak istiyoruz onunla ilgili planlarımız var." dedi.

"GELENEKSEL LEZZETİ YENİ NESLE SEVDİRDİK"

Firma ortağı Hakan Arslan,"Yeni nesil, en yenilikçi tatlı ödülüne layık görüldük. 2 yıllık büyük bir emek var bu ödülün arkasında. Geleneksel lokma tatlımızla yeni nesil ulaştırmak ve 50'den fazla noktaya bu lezzeti götürmekle gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title