Haberler

Galatasaray, rotayı Real Madrid'li James Rodriguez'e çevirdi

Güncelleme:

Transfer döneminde anlaştığı futbolcuları art arda kadrosuna katan Galatasaray, Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'i gündemine aldı. Falcao'nun devreye girdiği transferde sarı kırmızılıların İspanya'da 6 milyon euro kazanan yıldızın ücretinin yarısını ödeyerek kiralamak istediği öğrenildi.

Transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray, büyük oynuyor. Sarı kırmızılı ekip, rotayı Real Madrid'in Kolombiyalı futbolcusu James Rodriguez'e çevirdi.

Younes Belhanda'ya takım arayan Galatasaray'ın 29 yaşındaki futbolcuyu almak için çalışma başlattığı belirtiliyor. Aslında Kolombiyalı 10 numara, Lazio ile ciddi şekilde anılıyor. Hatta Kolombiya basını "Sonunda bir takım James Rodriguez ile ciddi ciddi ilgileniyor" haberleri yapıldı.

RADAMEL FALCAO DA DEVREDE

Ancak Lazio, James ile ilgilenmediğini açıkladı. Tam da bu iddiaların arefesinde Galatasaray'ın James için Real Madrid'e sürpriz bir teklif yaptığı iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da 6 milyon euro kazanan ve takımda şans bulamayan James'in ücretinin yarısını ödeyerek kiralamak istediği belirtildi. Ancak James'in sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması büyük engel olarak duruyor. Real Madrid, James'i satışa çıkarmış ancak hiçbir teklif almamıştı. Bu durum Galatasaray'ı cesaretlendirirken Falcao da gelmesi için aktif rol oynuyor.

YİNE BULUŞACAKLAR

Monaco ve Porto'da vatandaşı Radamel Falcao ile birlikte oynayan Rodriguez, transferin gerçekleşmesi halinde bu kez de Galatasaray da buluşmuş olacak.

8 MAÇA ÇIKABİLDİ

James Rodriguez geçen sezon La Liga'da sadece 8 maçta şans bulabildi ve 1 gol, 1 asistlik performans sergileyebildi. Yıldız futbolcu bu nedenle Real Madrid macerasını artık tamamlamak ve yeni bir başlangıç yapmayı planlıyor.

2014'TE PARLADI

Banfıeld, Porto ve Monaco formaları giyen Rodriguez, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı'nda yıldızlaşarak, Real Madrid'in yolunu tutmayı başardı. 2017-18 sezonunda Bayern Münih'te bir yıl kiralık forma giydi.

(Kaynak: Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

James Rodriguez Galatasaray Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

1907:

6S nin tapusunu REAL MADRİD''E verirler artık

4
16
yanıtYanıtla
1905:

rahat ol seneye böyle giderse sizin tapunuzu uefa alacak ali abiniz kaçaçak

yanıt16
yanıt1
Kasımpaşa:

Sevgili fb parasıZ kalmış sms dinlenmiş golcü orta saha ne lazımsa bedava verelim. Top forma yardımı sa yaparız. Sadakamız olsun :)

yanıt4
yanıt1
kim:

ve bunu duyan fb li yöneticiler hemen harekete geçip iki katı bonservis vererek oyuncunun kramponlarına talip oldular :))

12
2
yanıtYanıtla
kl:

yeni emre mor

4
6
yanıtYanıtla
GSLİ:

Hem golcü, hem yakışıklı, hem kolombiyalı ne kadar istiyorsa verin bu değer

7
3
yanıtYanıtla
lju:

hem de gazı kaçmış, abdurrahimi gönderin sıkı sarılıyor getirir o

yanıt2
yanıt3
Edm:

Hadi fener iyisin yine biz alalım biraz oynayalım sonra siz teklif sunarsiniz,almıştınız bizim eskileri kullanamaya,eski firmalarımıza verelimmi,sarısı sizde de var onuda bizden aldınız kırmızıyı da boyarsiniz artık.

3
5
yanıtYanıtla
şlj:

ne alatıyon değişik , yazdığını oku ne anlayacaksın bakalım

yanıt3
yanıt2
Edm:

Alatiyon yazarkende okumak lazim,ne anlatildigi belli zaten fb.anladi anlayacagini

yanıt0
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title