Haberler

Galatasaray, Rodallega'yı İstiyor İddiası

Güncelleme:

Gelecek sezon için mali yapısını çok zorlamayacak isimleri listesinde tutan Galatasaray, Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Rodallega'yı gündemine aldı.

Sarı-Kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor. Gelecek sezon forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'ın gündemine Trabzonsporlu yıldız girdi.

Sinan Gümüş'ün sözleşmesini uzatmayan Galatasaray, Mbaye Diagne'yi de Suudi Arabistan'a satmanın planını yapıyor.

ÇİN'DEN DE İSTEYENLER VAR

Yazın forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı takımın gündemine Trabzonsporlu yıldız girdi. Finansal Fair Play yüzünden Babel ve Şener gibi sezon sonu boşa çıkacak isimlere yönelen Galatasaray, Rodallega için de girişimde bulunacak.

Trabzonspor, takımda tavan fiyatı 1 milyon euro'yu belirlenince sözleşmesi sezeon sonunda bitecek olan oyuncu, 1,6 milyon euro'luk yıllık ücretinde indirime yanaşmadı. 33 yaşındaki golcünün Çin'den de talipleri var.

Galatasaray, Rodallega'yı İstiyor İddiası

"RODALLEGA'YA TEKLİF YAPACAĞIZ"

Geçtiğimiz günlerde konuşan Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Hugo Rodallega'nın geleceğine dair açıklamalarda bulunmuştu.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Kolombiyalı futbolcu Hugo Rodallega'nın menajeriyle konuştuklarını da aktaran Şahin şunları söyledi:

"Mayısa kadar süre var, oturup konuşacağız. Anlaşırsak onunla da yola devam edeceğiz. Rodallega, bize büyük katkılar yapan bir oyuncu. Biz onu seviyoruz, o da bizi seviyor.

Kulübün çıkarları için, o bütçeyi sağlamak için oturup konuşacağız. Bizim de ona bir teklifimiz olacak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Sinan Gümüş Trabzonspor Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

adınız yazın:

ne işi var böyle çöp adamın gs de

4
7
yanıtYanıtla
dodo:

Galata saray gibi kirli bir yerde oynamaz bu eleman.

3
8
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Birakiniz bu gibi yasli futbolculari elinizde kalir genclere yöneliniz...

5
3
yanıtYanıtla
he he:

yalan olurda bu kuyruklusu

5
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

Trabzon vermez gibi.

3
2
yanıtYanıtla
Uyyy Hamsiii daaa:

İsteyen yok o çöp''ü basının saçma uydurma haberleri işte

yanıt2
yanıt0
toplama takımlar:

genelde böyle kovulan sakat veya boşta kalan oyuncuları fb alıyor fb alır bence

4
1
yanıtYanıtla
suat trabzon:

menejer oyunları. bu haberi yaptıranı bulur birdaha klübe sokmam o adamı.

3
0
yanıtYanıtla
.:

BİZ FENEV GİBİ ENAYİ MİYİZ . TOLGAYA 3. 2 MİLYON EURO PARA VERİP ALDILAR VE BÜTÜN FENEVLİLER HAVAYA UÇTU SEVİNÇTEN . SERDARI BEDAVAYA ALDILAR DİYE GS YE HAYATIMIZIN KAZIĞINI ATTIK DİYE SEVİNDE ENAYİLER :D:D:D:D:D BIRAKIN ONLAR BÖYLE ÇOK MUTLULAR :DDDDDD

1
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Yahu borç boyunu aşmış, birde yabancı sınırlaması belli değil siz ne ayaksınız bulduğunuzu yamamaya çalışıyorsunuz büyük takımlara

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title