Haberler

Galatasaray, ön protokol imzaladığı Mert Hakan Yandaş'a tazminat davası açacak

Güncelleme:

Galatasaray - Mert Hakan Yandaş - Fenerbahçe üçgeninde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip gözünü kararttı ve ön protokol imzaladığı başarılı futbolcuya tazminat davası açmak için harekete geçti.

Ve Mert Hakan Yandaş transferi mahkemeye taşınıyor. Galatasaray ön protokol imzaladığı futbolcunun Fenerbahçe ile anlaşması üzerine hukuki yollara başvurma kararı aldı. Sarı kırmızılılar, Mert Hakan Yandaş'a tam 5 milyon Euro'luk tazminat davası açacak.

ÖN PROTOKOL YAPILMIŞTI

Galatasaray, Aralık ayında Mert Hakan ile anlaştı ve oyuncu ile ön protokol dahi yapıldı. Menajeri Erkan Afacan ile birlikte yapılan sözleşmede Mert Hakan'ın alacağı ücretten, imza parasına hatta cezai hükümler dahi yer aldı. Ve sarı kırmızılılar anlaşmanın ardından menajerine 150 bin TL'lik bir ödeme yaptı.

İMZA PARASI HESABA YATMADI

Ancak imzalanan protokole göre Galatasaray'ın futbolcuya Haziran'da 500 bin Euro'luk imza parası yatırması gerekiyordu. Sarı kırmızılılar koronavirüs pandemi nedeniyle sezon devam ettiği için bu durumun 'etik' olmayacağını belirterek parayı sezon bitiminde menajeri Erkan Afacan'a ödemek istedi.

FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Menajeri ise Fenerbahçe'nin girişimi üzerine Galatasaray'dan yeni teklif ve kontrat şartlarına iyileştirme yapıp yapmayacağını sordu. Sarı kırmızılılar ise buna imzalanan ön protokol ve el sıkıştıklarını ifade edip olumsuz yanıt verdi.

F.BAHÇE İLE ANLAŞINCA HAREKETE GEÇİLDİ

Mert Hakan'ın da bu durum ve cazip teklifi üzerine tercihini değiştirip Fenerahçe ile anlaşması Galatasaray'ı harekete geçirdi. Sarı kırmızılılar, kulüp avukatları ile görüştü ve sözleşme detayları en ince ayrıntısına kadar incelendi, araştırıldı.

CEZAİ HÜKÜMLER DEVREYE SOKULACAK

Mert Hakan ve menajeri Erkan Afacan ile yapılan ön protokoldeki cezai hükme devreye sokma kararı aldı. Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş'a tam 5 milyon Euro'luk tazminat davası açacağı ortaya çıktı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Fenerimbahçe söyleyecek son sözü haklıyız kazana:

Galatasaraymı gönül bağlarıyla oynanan takım gerçekten o kadar samimiyetsizsiniz ki bazen değil her zaman bunu söylüyorum kendi kendime iyiki FENERBAHÇELİYİM !

10
21
yanıtYanıtla
Haha:

Bence soğuk ve samimiyetsiz olan sizsiniz fenerli hariç herkese sorun mert kendi bilir abim parayı seçti seneye yok piyasada potuk nerde harbiden yaa

yanıt4
yanıt0
Boş:

Kendi kendine konusyosan zaten fenerden başka takım yakısmaz sana

yanıt4
yanıt1
AAAA:

MURICIDE KAKALADILAR BUNLARA SIMDIDE HAKANI

yanıt5
yanıt1
GS:

ya böyle karaktersiz insanlari kiymete bindirmeyin

20
11
yanıtYanıtla
MALATYA44:

ALIRSAN KRAL ALAMAZ İSEN KARAKTERSİZ Mİ OLUYOR, BOŞ YAPMA

yanıt3
yanıt3
GS1905:

La Takımınız Galatasaray''ın Artıklarıyla Dolu Hala Konuşmaya Yüzünüz Var Size Helal Olsun Fenevliler :D

19
6
yanıtYanıtla
Şems:

Futbolcuyu sezon ortasında ayarlarken etik oluyor sıra para yatırmaya gelince etik olmuyor. Peki etik olmuyorda menejere 150. 000 TL yi yardım parası olarak mı verdiniz. Ben hakimin yerinde olsam ön protokolün maddelerini yerine getirmedikleri için GS ceza veririm.

8
11
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

hic birsey alamazsiniz gs liler . . . . cünki adamin imza parasini yatirmamissiniz olay bitmisdir :))) güle güle

5
14
yanıtYanıtla
.:

Yatıracak paraları yok...

yanıt0
yanıt1
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title