Haberler

Galatasaray, Jesse Sekidika'yı Konyaspor'a kiralık olarak gönderdi

Güncelleme:

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Jesse Sekidika'yı sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiraladı. Sekidika bu sezon sarı kırmızılarda 6 maçta şans bulabildi.

Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da bir de ayrılık yaşandı. Sarı kırmızılılarda fazla forma şansı bulamayan Jesse Sekidika, sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralandı.

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor da 24 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çalmıştı ancak Nijeryalı sağ kanat oyuncusu tercihini Konyaspor'dan yana kullandı.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN BEDELSİZ TRANSFER EDİLMİŞTİ

Galatasaray, Jesse Sekidika'yı geçtiğimiz sezonun devre arasında Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Potansiyeliyle dikkat çeken oyuncu, Sarı kırmızılılardaki performansıyla beklentileri karşılayamamış ve yedek kulübesine hapsolmuştu.

6 MAÇTA 1 GOL ATTI

Jesse Sekidika bu sezon Galatasaray formasıyla ligde çıktığı 6 maçta toplam 82 dakika süre alabildi ve 1 gollük katkı verdi.

(Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Eskişehirspor Galatasaray Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500

Yorumlar (6)

MFY:

SEKİDİKA Gibi adamdan faydalanamayn Fatih TERİM . Rüzgar gibi çocuk .

9
3
yanıtYanıtla
Muto:

Fırtına onyekuru gelince rüzgar boşa çıktı.:)))

yanıt9
yanıt7
şevket:

emre akbabayı verselerdi tüm camia kurtulurdu

6
2
yanıtYanıtla
mvm:

bence yanlış bir karar babelden her iki emreden on kat dha iyi çok yanlış bir karar

5
0
yanıtYanıtla
Selam:

Keşke bu çocuğa Linea kadar şans verilseydi inanıyorum ki kendini gösterecekti.

0
0
yanıtYanıtla
Volkan:

Linea kadar şans verilseydi doblo olurdu büyük ihtimal

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title