Haberler

Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed, Crystal Palace'ın radarına girdi

Güncelleme:

Sarı-kırmızılıların Mısırlı golcüsü oynadığı 4 maçta da gol atmayı başardı. Fenerbahçe derbisinde attığı golle taraftarlardan övgü alan Mohamed hakkında bir transfer iddiası gündeme geldi. Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Mohamed için gözlemci gönderecek.

İNGİLİZ KULÜPLERİNİN RADARINA GİRDİ

Sarı-kırmızılı takımla çıktığı 4 maçta da gol atma başarısı gösteren ve hücumdaki performansı ile göz dolduran 23 yaşındaki forvet, İngiliz kulüplerinin radarına girdi. Habertürk'ün haberine göre, İngiltere Premier lig ekiplerinden Crystal Palace, Mısırlı forveti takip etmeye başladı. İngilizler, Aytemiz Alanyaspor maçından itibaren Mostafa Mohamed'i izleyecek.

BONSERVİSİ 4 MİLYON DOLAR

Galatasaray 1.5 yıllığına 2 milyon dolar karşılığında kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisini 2022 yazında 4 milyon dolara alma hakkını elinde bulunduruyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (18)

Cheeroke:

Dört maçta dört gol, ikisi penaltıdan, tek vuruş dışında çalım, çapraz koşu, pozisyon bilgisi diye birşey yok, bunu bilmeyen medya yazar çizerleri de millete bal kabağını baklava diye yutturuyor. Akılları sıra da aklımızla dalga geçiliyor....

14
38
yanıtYanıtla
AĞLAYAN ÇOCUK:

CHERROKE AĞLA AĞLA, AÇILIRSIN

yanıt10
yanıt2
haha:

sen gitte hentbol tenis falan birşey izle boşver

yanıt8
yanıt2
cheeroke ye cevap:

Fenerlisin belli . Yoksa böyle cahilce konusmazdın . Mami''nin gol olmayan direkte patlayan az fark ıle kacan pozısyonlardakı kosuları ve kafa sutu attıgı pozisyon bilgilerini es gecmenden bellli :)

yanıt3
yanıt5
Türkiye de olur:

Haklısın ama biz türkiyede mısırdan futbolcu gelir 2 günde kral yaparız dünyanın en iyi 10 numaralarından biri gelir yermeye çalışırız mustafa inşallah iyi futbolcu olur para kazandırarak iyi bir lige gider ama bunların olması için 2 maç 4 maç yetmez ayrıca ingiliz takimi 4 maçlık performans ile kimseyi izlemeye gelmez aklımızla dalga geçmeyin

yanıt3
yanıt0
GS FARUK:

Bu dediklerini anlamak için maçı statta izlemek gerek, sen statta mıydın HAYIR. boş konuşan bir kuş beyinli daha

yanıt2
yanıt1
İnsan:

Adam 4 golün 5ini penaltıdan attı abarttınız iyice.

14
18
yanıtYanıtla
GS''Lİ:

Ne oldu zoruna mi gitti. Bu arada fenere attığı golde penaltı gibiydi sadece baktılar. :))))

yanıt12
yanıt4
bjk:

bilerek alanya maçında davet etmişler izlemeleri için oyuncu tüm enerjisi ile yeteneklerini göstersin maçı kazanalım diye bi taktik var burda ama ALANYA gs Yİ SEVER BİLİRSİNİZ :)))

7
19
yanıtYanıtla
RIBERY:

Yakındır RIBERY gibi olacak GSliler avuçlarına bakacak axaxax

2
21
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title