Haberler

Galatasaray İlk Transferini Yaptı İddiası

Güncelleme:

Süper Ligde şampiyonluğa giden Galatasaray yeni sezon için kadro çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip, bir süredir izlediği Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor'u transfer ettiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğa çok yakın olan Galatasaray, bir yandan Başakşehir maçına hazırlanırken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosu üzerinde çalışıyor. Bu doğrultuda hareket eden sarı-kırmızılıların ilk transferini yaptığı da öne sürüldü!

BiP Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, 19 yaşındaki Nijeryalı stoper Ozornwafor'u 250 bin dolara kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı ekibin scout'ları bir süredir Nijeryalı oyuncuyu izlemekteydi. Fatih Terim'in de Ozornwafor'u beğendiği, ancak henüz genç olduğu için süreye ihtiyacı olabilir şeklinde görüş verdiği de belirtilmişti.

Galatasaray İlk Transferini Yaptı İddiası

VALENTINE OZORNWAFOR KİMDİR?

1 Haziran 1999 tarihinde doğan Valentine Ozornwafor, Nijerya ekiplerinden Enyimba Aba takımında forma giyiyor. 5 kez Nijerya U20, 1 kez de Nijerya U23 takımlarında forma giyen genç stoper bu yıl Nijerya Milli Takımı'na da çağrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Nijerya Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (14)

YORGUN:

CİNCONUN EN BÜYÜK TRANSFERİ TFF VE TETİKÇİLERİ MHK''DİR

3
8
yanıtYanıtla
ateşli:

git az ötede ağla lütfen. . .

yanıt0
yanıt0
ULTRA ASLAN:

FENERLİLER AYLAMAYIN BU KADAR ÇATLAYIN

4
1
yanıtYanıtla
Cemalettin Çelik:

İlk başakşehir,ilk bjk maçı ve ikinci yarı fb maçlarını lütfen özetlerini izleyin.. sadece bu üç maçta hakem marifetiyle 5 puan kaybetti gs..hakemler yeni mhk gelene kadar sürekli gs aleyhine idi,Ali dürüst istifa etti,bildiri yayınladı f.orman hakemlerde insandır,hata yapar diye...

3
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Adınıda deiştir bari. Yabancı bi isim koy. Galatasaray neymiş. 15-20 yabancı olduktan sonra

0
4
yanıtYanıtla
ULTRA EZİK:

DOĞRU SÖYLEDİN. BUNLARIN ADI PARİS İDMAN YURDU OLARAK DEĞİŞSİN. MAÇLARDADA FRANSA MARŞI SÖYLESİNLER. ABDÜRRAHİMİN ADIDA ABİDAL OLSUN.

yanıt3
yanıt3
AKÇA:

geleceğe yatırımhayirliolsun

4
0
yanıtYanıtla
Rizeli sana hakkını helal etmeyecek:

KONUŞSANA ABDURRAHİM 2 HAFTADIR NEDEN SUSUYORSUN?

1
3
yanıtYanıtla
Ay-yıldızlı:

İstiklal marşı okunurken söyleyin de bazıları ağzını şakacıktan da olsa oynasın sakız çiğneyip geviş getirmesinler Sözüm ona 12 yabancıyla sahaya çıkanlara

1
2
yanıtYanıtla
Tory Andre Flo:

Zırlamayın ezikler. Gazozuna oynamaya devam edin siz..

yanıt3
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title