Haberler

Galatasaray, Eski Fenerbahçeli Janssen İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Galatasaray, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Vincent Janssen'in kiralanması için yakın zamanda görüşmelere başlayacak.

Origi ve Traore elendi; Hollandalı yıldızın raporları inceleniyor. Devre arasında mutlak transfer yapmak isteyen G. Saray'da adaylar masada duruyor. Origi favori isim olsa da, Terim "Aramızda dünyalar var" diyerek bu transferi rafa kaldırdı. Sezon başında da teklif edilen Traore için de düşünceler olumlu değil.

TOTTENHAM BEDELSİZ KİRALAYABİLİR

Geriye ise menajeri tarafından önerilen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vincent Janssen kaldı. Tottenham'ın bedelsiz kiralama konusuna sıcak baktığı Hollandalının sağlık raporları incelenmeye başladı. Bu raporlar Janssen'i Galatasaraylı yapabilir.

YENİ YILA HAZIR OLACAK

Janssen, sakatlığı nedeniyle Tottenham'da forma şansı bulamadı. Tedavisi son aşamada olduğu belirtilen golcü oyuncunun, ligin ikinci yarısına hazır geleceği belirtiliyor. Janssen, geçen sezon Fenerbahçe forması altında 18 maça çıkan 5 gol atıp, 4 de asist yaptı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Janssen Fenerbahçe Tottenham Saray Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

OSTRENDSUNDS MAĞDURU SALATASARAY:

sakatlar ordusuna 1 futbolcu daha eklenir. gesede bu paragöz parator olduğu sürece daha çok sakat alınır bu salatasaraya. cinconspora bu sene Ali Dürüst-yusuf namoğlu kıyağıda yetmeyecek galiba

6
17
yanıtYanıtla
bak bak:

yusuf namoğlu nasıl tutuyorsa galatasarı 5gölü iptal edilirken 3 penaltısı geri alınırken ve 5 aleyhine penaltı çalınırken bu nasıl destek, biraz akıl, yaygarayla da fenev bir yere gelemedi, çünkü sizde altyapı , sistem, emek gibi değerler de yok, gsarayda hç olmazsa bunlar var

yanıt30
yanıt4
ŞAPKACI:

HAKEM VE FEDERASYON İLE GALATASARAY KAYRILIYOR DEMEK DANGALAKLIĞIN DİK ALASIDIR. YA SENDE BEYİN YOK YADA ÖYLESİNE YAZIYORSUN. 10 MAÇ TAKİ HAKEM HATALARIYLA KİM NE PUAN ALMIŞ BİR BİLANÇO ÇIKARDA BİLDİĞİNİ HERKESLER ÖĞRENSİN. 1. MAÇ FENER-BURSA 90 ARTI DAKİKADA BURSANIN OENALTISI YENİLDİ VAR''A RAĞMEN. SONRA BAŞAKŞEHİRİN FENERE ATTIĞI KABAK GİBİ GOL VAR'' YOK AYAĞINA GÜME GİTTİ. SİL FENERİN 3 PUANINI AT LİGİN DİBİNE DEMİRİ. ŞİMDİ NE KOÇ KALIRDI NE KURBAN. . GEÇİN BU İŞLERİ BAYIM.

yanıt1
yanıt3
since 1903:

Bu sene ne fenerde ne gesede iş yok. İkiside güzel futbol oynamıyor. Çirkefbahçenin kadro çok kötü. Cinconsporun başında egospor boşganı sayın paragöz parator olduğu sürece futbolcular oynamaz. Ama salatasaraya süper ligde Ali Dürüst abisi yardım ederde fenev ne olacak. Ali koç MHK de acilen yapılanması lazım. Ali Dürüst Mhk nin tamamını ele geçirmiş durumda. Geçen yıl Yusuf Namoğlu-Ali Dürüst birleşmesinden geseye şampiyonluk çıktı. Bakalım concondan bu sene ne çıkacak

3
3
yanıtYanıtla
ASDASDA:

AYNI İKİLİ VARKEN(ALİ DÜRÜST-YUSUF NAMOĞLU) TİNERSPOR ŞAMPİYON CİMBOM 4. OLMUŞTU. . . TİNERDEN UZAK HAYATA YAKIN OL

yanıt2
yanıt4
since haklı:

Since haklı çünkü geçen yıl alanya-gs ve kayseri-gs maçlarının özetini izleyin tinerciye hak vereceksiniz.

yanıt4
yanıt0
ŞAPKACI:

ZATEN YANINDAN HIZLI ADAM GEÇİNCE SAKATLANAN TAKIMA BİRDE 3 AYDIR YATAN ADAMI ALMAYIN. ALIRSA BU İŞİ HOCA BİLMİYOR DEMEKTİR Kİ ZATEN O KONU TARTIŞILIR.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

erenden iyidir vala

1
2
yanıtYanıtla
Ömer:

janssen ne la futbolcumu ??? gelecekse top getiren cocuklara yardimci olur anca

2
1
yanıtYanıtla
Mimarsinan:

Balotelli cimbom a yakışır agrasif korkutucu attığı gol olur ikinci devre 20 gol atar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title