Haberler

Galatasaray, Douglas Transferinde Sona Geldi!

Güncelleme:

Ryan Babel ile büyük ölçüde anlaşan Galatasaray, Sivasspor forması giyen Douglas'ın transferinde de sona geldi.

Galatasaray, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Douglas transferinde sona geldi. Bip Spor'un haberine göre, Galatasaray, bonservisi Barcelona'da bulunan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki oyuncu ile Sivas maçı sonrasında son kez masaya oturacak. Galatasaray'ın oyuncunun menajeri ile yapacağı son görüşmenin ardından transferi resmen açıklayacağı da kaydedildi.

BU SEZON 3 GOL, 7 ASİSTLE OYNADI

Kariyerine Brezilya Ligi ekiplerinden Goias'ta başlayan Douglas, 2011'de Sao Paulo'ya, 2014'te de oradan 4 milyon euroya Barcelona'ya transfer oldu. Barcelona'da forma şansı bulamayan Samcabı, sırasıyla Gijon ve Benfica'dan sonra Sivasspor'a kiralandı. 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, bu sezon Sivasspor'da 3 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sivasspor Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

İMAMOĞLU:

MAZBATAYI ALIR ALMAZ GALATASARAYLILARI İSTANBUL DAN VE TÜRKİYE DEN SÜRGÜN EDECEĞİM

6
43
yanıtYanıtla
HADİ BAKALIM:

İNŞALLAH

yanıt3
yanıt11
Koy dötüne:

Memlekette salak bitmez.

yanıt3
yanıt1
ŞEREF Bey:

Ulan lig bitti neredeyse. Haftaya Sivassporla oynayan salatasaray hala bizans oyunlarına devam ediyor. Her hafta oynayacağı takımdan birilerini transfer etme haberleri yüzünden ne mal olduğunuzu çok iyi biliyoruz. . .

3
19
yanıtYanıtla
M / Ü:

BARSELONA İLE YARIŞACAKSAN, BARSELONADA FORMA ŞANSI BULAMAYANIN SENDE NE İŞİ VAR. ADI YOK SANI YOK. SIRADAN BİR FUTBOLCU. . .

9
10
yanıtYanıtla
AG:

BARCELONANIN TAKIM DEĞERİ 1, 18 MİLYAR EURO DOLAR. GALATASARAY IN 93 MİLYON EURO. GALATASARAYDA ŞU AN OYNAYAN OYUNCULARIN HİÇBİRİ ŞU AN BARCELONADA FORMA ŞANSI BULAMAZ. GERÇEKÇİ OLALIM.

yanıt12
yanıt2
millet:

ilk 11 onatacağı bir türk yok gs türkiyeye yabancı ))))))

4
14
yanıtYanıtla
FAŞİSTBÜKÜCÜ:

Irkçılık yapma

yanıt3
yanıt0
KOMPLOCU:

Türkiye''yi düşünüyorsanız futbolcu almaya gerek yok, hakemleri alın yeter bu sene yaptığınız gibi.

0
12
yanıtYanıtla
murat ankara:

keşke bu düşüncelerinizi galatasaray aleyhinde hakem hataları yapılırkende söyleyebilseydiniz. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title