Haberler

Galatasaray'da Falcao takımdan ayrı çalıştı

Güncelleme:

Galatasaray, Real Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı takımın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao takımdan ayrı çalıştı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında İspanya ekibi Real Madrid ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde antrenman salonda core stabilizasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana kısmında ise gruplar halinde ayak tenisi oynandı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Galatasaray'da Falcao takımdan ayrı çalıştı

FEGHOULİ FİZYOTERAPİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI

Antrenmanda Radamel Falcao, takımdan ayrı sahada özel çalışırken, dün yapılan antrenmanın ardından hafif ağrıları oluşan Sofiane Feghouli ise bugün tedbir amaçlı olarak fizyoterapistler eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Galatasaray, Real Madrid maçı öncesindeki son antrenmanını yarın saat 21.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (19)

fenerlibahçeli34:

Zaten hiç takımla birlikte olamadı ki! Arkadaş; bu adam Real Madrid Maçında oynamayacak da hangi maçta oynasın diye alındı ki? Kimse bunun sakatlığı varmı yokmu diye incelemez mi?

15
0
yanıtYanıtla
UYANIK:

Haklısın dostum. İsime para yatırdık gibi oldu. . İlle de gelsin dersen olacağı bu. . bari gruptan çıksak veya şampiyon olsak da zararımız olmasaydı. .

yanıt1
yanıt0
GSLİ:

derdi bir f7 liyi gerdi sananne sen takımının hakemler sayesinde topladığı puanlarla ilgilen

yanıt1
yanıt8
ALTAY:

anasını . . . falcao falcao diye tutturan taraftarın almayacaklar dı bu adamı fatih hoca da istemedi abdurahimin fotoğrafı yüzüne yaşı geçmiş adama 3 senelik sözleşme 8 9 milyondan . . . bak andone ye hayvan gibi koşup mücadele ediyor bak onyekuruya oda öyleydi genç hızlı oyuncular lazım artık !

9
4
yanıtYanıtla
Bir Futbolsever:

GS maçlarını izlemiş olsaydın bu yorumu yapmazdın. Falcao her maçta canını dişine takıyor. Maçlarda birkaç kere ayağına top gelmesine rağmen tehlike yaratabiliyor. Ama gel gör ki ileri doğru iki pas yapamayan korkak orta sahamız ve geriye sürekli top kaçıran kötü defansımız her maçın içine ediyor. Falcao ya top atabilen nerdeyse kimse yok takımda. Bırak Falcao yu, genel anlamda organize atak yapamıyoruz. Kısacası Falcao ya pas yapabilen kanat ve orta saha oyuncularıyla bu iş çözülebilir.

yanıt5
yanıt2
Hamza:

Falcao ya göre kadro kurucaksın o zaman şu kadroyla Falcao hiç olur gider PSG maçın da ayağına tek top geldi köşeye çaktı topu ofsayt dan iptal oldu sneijder gibi bir adam olucaktı bu adamın arkasında bak ozaman sen maçlara malesef Galatasaray ın kadrosu Falcao için yetersiz !

yanıt1
yanıt2
Memoli:

Hamza o zaman almayacaksın. 8-9 milyon avro bu ülkenin parası GS nin değil. Batın sürünün o zaman

yanıt0
yanıt0
Gsssli:

Falcao koşmuyor nedir arkadaş adam koşmaz ki ayağına adam gibi top gelirse küt diye yazar koşturdunuz adamı sakatladınız/ bu muhabbeti kaç forvete yaptınız gomisi bile eleştirdiniz kaçırdınız bize kız gelen dul gidiyor maşallah.

5
0
yanıtYanıtla
TEO:

gönderin arkadaş ne diye aldınız defolup gitsin yan gelip yatmaya geldise defolup gitsin

2
3
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

falcao foskao oldu. .

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title