Haberler

Galatasaray'da Falcao takımdan ayrı çalıştı

Güncelleme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk ayağında Tuzlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Falcao ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dahilinde çalıştı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla geçirdi. Diğer futbolcular ise antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan pas oyunu gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alan oyunları oynandı.

İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

FALCAO TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Sofiane Feghouli ve Mario Lemina, günü tedaviyle geçirdi. Her iki oyuncunun sağlık durumları hakkındaki açıklama, yarın gerçekleştirilecek MR tetkikleri sonrası yapılacak. Şener Özbayraklı, takımdan ayrı sahada adaptasyon çalışmalarına başlarken, Radamel Falcao ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dahilinde çalıştı.

Ryan Babel de takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştı.

Sarı-kırmızılılar, Tuzlaspor karşılaşması öncesi yarın saat 18.00'de bir antrenman daha yaptıktan sonra karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (37)

İMPARATOR FATİH TERİM KUPA BEYİ CİMBOM:

Linnes takıma katılıyor, Emre Akbaba takıma katılıyor, Onyekuru tekrar takıma dönüyor. Falcao iyileşiyor. 2019-20 sezonu şampiyonu Galatasaraydır. Hepinize geçmiş olsun. .

20
7
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Neyin kafasını yaşıyorsun...

yanıt3
yanıt7
ASLANSARAY:

KSK LI MESUT: Biz her sene ayni kafayi yasiyoruz sampiyonluk kafasi ama siz hep bizimkinin kafasini yasiyorsunuz.

yanıt4
yanıt2
MESUT AĞLIYOR:

:)

yanıt2
yanıt2
geniş bak:

Sene başında yapılan transferlerle de şampiyon olmuştu he he anlat sen. . . Diğer takımlar eksiklerini gidermeyecek dimi sorunun futbolcularda olduğuna inanmaya devam edin. . . Lig bitince çok geçmiş olacak.

yanıt4
yanıt4
BABANIN OĞLU KEMAL:

GENİŞ BAK SEN BİRAZ ŞAŞI BAKIYORSUN OLAYLARA TAKIMLARDA PARAMI VAR TRANSFER YAPACAK HEPSİ YAPILANDIRMAYA GİTTİ BANKALARLA.

yanıt1
yanıt2
kuşçu:

Aynen geçmiş olsun bize. Game over.

yanıt0
yanıt0
fb:

falcao dönse ne olur ki artık avrupa dan elendi galatasaray ligde her maç 3 gol atsa fark etmez çünkü gs takımı falcaoyu şampiyonlar ligi için aldı zaten süper ligde falcao yokkende şampiyon oluyordu galatasaray esas olan devler ligiydi bu saatten sonra oynasa ne olur oynamasa ne olur

5
6
yanıtYanıtla
Olmadı:

Bu vaziyetteki kadroyla şampiyon olamaz ama alttaki yorumdaki arkinin dediği gibi olursa rahat olur. Avrupa olayına biz fenerliler girmeyelim. Utandırmayın bizi.

yanıt1
yanıt1
Vatandaş:

Bu adamı reklam için aldılar oynasın diye değil hani mağazalarda mankenler olur elbise giydirilmiş elbise reklamı için bu Falcao da aynen öyle işte adını duyuyoz ama hiç göremiyoruz yeter artık görmediğimiz adamın adında duymak istemiyoruz

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title