Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ali Koç ayrımcılık yapıyor, TFF buna ne diyecek?

Güncelleme:

Kulüp televizyonunda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mesut Özil için söylediği "Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu" sözleriyle ilgili, "Bu bir ayrımcılıktır. Türk futbolunda böyle bir çığır açmayalım. TFF bu ayrımcılığa ne diyecek?" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Mesut Özil ile ilgili sözleri sonrası veryansın eden Cengiz, transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mesut Özil için yaptığı "Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu" açıklamasına değinen Mustafa Cengiz "Aslını, belli bir Türklüğünü reddedip gelene 'Evin oğlu' dememek gerekir. O zaman elin oğlu kim? Bu bir ayrımcılıktır. Türk futbolunda böyle bir çığır açmayalım. TFF bu ayrımcılığa ne diyecek?" ifadelerini kullandı.

"BEN BUNU ANLAMIYORUM"

Galatasaray Başkanı konuyla ilgili sözlerini "Benim disiplin kurulu yedek üyeme, attığı bir tweetten dolayı ceza verdiler. Ali Koç'la şahsi bir problemim yok ancak bir sözü hoşuma gitmedi. 'Birileri elin oğlu, biri evin oğlu evine geldi' demek nasıl bir mantıktır? Ben bunu anlamıyorum. Değerli bir transfer, Türk futbolunun marka gücünü yükseltecek bir transfer. Benim itirazım yok. İyi bir futbolcu" şeklinde sürdürdü.

"GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Cengiz, transfer çalışmalarıyla ilgili ise, "Sevgili hocamızın transfer talepleri açık. Bugün de temaslarımız ve görüşmelerimizoldu o doğrultuda. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir noktaya geliriz. Bizim dünyamız Galatasaray ; yatmıyoruz, uyumuyoruz. 24 saatimizi veriyoruz. Hayatımızı Galatasaray'a veriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

fb:

sayın başkan sen transfer yapsana gs ye fenerbahçenin başkanına laf söyleyip duracağına git sende mesuttan daha kralını getir tabi getirebilirsen transfer yapabilirsen eğer transfer yapamıyorsan başka başkanlara laf söyleme lütfen

12
8
yanıtYanıtla
fb:

sayın başkan ali koça laf atacağına git sende en kralını getir ronaldoyu messiyi mesela tabi getire biliyorsan yada transfer yapamıyorsan kimseye laf atıp durma

11
7
yanıtYanıtla
ahmet:

Ali koç forma satışları çok olsun diye uğraşıyor. Formanın arkasına da Alman milli takımını seçen mesut yazdırın, en azında samimi olursunuz.

9
9
yanıtYanıtla
u.a:

kralsın ahmet helalin var

yanıt2
yanıt6
jh:

İki kıt ne güzel anlaşmışsınız

yanıt3
yanıt2
fb:

mesut transferi kimya bozdu kimyaaa

10
6
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

CENGİZ BOŞ YAPMA , GİT KLÜBÜNE OYUNCU AL SONRA FATİH AĞLIYOR . . .

10
4
yanıtYanıtla
batur:

kudurun ya bırak işini yap başkan uğraşma kıskanma paramız var gücümüz var sanane seneye messi gelecek hadi hayırlı işler

9
4
yanıtYanıtla
lutenes:

ADAM RESMEN KONUŞMAK İÇİN KONUŞUYOR YA BUKADAR HAZIMSIZLIK ÇEKEMEMEZLİK FAZLA GİDİP Bİ DOKTORA GÖRÜNMELİ :D

9
3
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Ya kızma muhterem rahatsız biliyorsun. Allah şifa versin de biraz mantıklı konuşsa!!

yanıt3
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title