Haberler

İşte Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

Güncelleme:

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonun grup aşamasında ilk hafta, A, B, C ve D gruplarında oynanan 8 maçla tamamlandı.

Uefa Şampiyonlar Ligi'nde 2019-20 sezonu grup aşamasının ilk hafta maçları sona erdi. Turnuvada Türkiye'yi temsil eden tek takım Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Belçika ekibi Club Brugge ile 0-0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne 1 puan alarak başladı. Gecenin öne çıkan maçlarında A Grubu'nda son 6 şampiyonanın 4'ünden zaferle ayrılan Real Madrid, konuk olduğu Paris Saint-Germain'e (PSG) 3-0 yenildi. PSG'nin gollerini, 14. ve 33. dakikalarda Angel di Maria, 90+1'inci dakikada Thomas Meunier kaydetti.

İşte Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

CİTY'DE İLKAY AĞLARI HAVALANDIRDI

D Grubu'nda milli oyuncu Merih Demiral'ın formasını giydiği Juventus ise konuk olduğu Atletico Madrid karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. İtalya temsilcisinin gollerini, 48. dakikada Juan Cuadrado ve 65. dakikada Blaise Matuidi, İspanya ekibinin gollerini ise 70. dakikada Stefan Savic ve 90. dakikada Hector Herrera attı. C Grubu'nda Manchester City'nin, deplasmanda Shakhtar Donetsk'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada ise Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan, takımının ikinci golünü kaydetti.

İşte Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçlarının ikinci gününde alınan sonuçlar şöyle:

Club Brugge (Belçika) - Galatasaray: 0-0

Olympiakos (Yunanistan) - Tottenham (İngiltere): 2-2
Paris Saint-Germain (Fransa) - Real Madrid (İspanya): 3-0
Bayern Münih (Almanya) - Kızılyıldız (Sırbistan): 3-0
Dinamo Zagreb (Hırvatistan) - Atalanta (İtalya): 4-0
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere): 0-3
Bayer Leverkusen (Almanya) - Lokomotiv Moskova (Rusya): 1-2
Atletico Madrid (İspanya) - Juventus (İtalya): 2-2
Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Paris Saint Germain Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (25)

BURASI BEŞİKTAŞ:

LEŞ CİNCON CLYİ KİRLETMEYİ TÜRKÜN ADINI KÖTÜ KULLANMAYA DEVAM EDİYOR DAHA DA BİŞEY YAPAMAZ.

15
32
yanıtYanıtla
GADDAR:

YORUM YAPAN KUŞ BEYİNLİ KUŞGİLLER. . . ŞİMDİYE KADAR 7 LİK - 8 LİK OLMADIK AVRUPA DA ELHAMDÜLİLLAH !!!

9
14
yanıtYanıtla
turancı türk:

salatasaray 1-realmadrid 6 cok uzak sayılmaz yakınlarda bi zamanlar. . .

yanıt1
yanıt0
Çağrı:

Salatasaray son 5 yılın en kötü avrupa sonuçlarını alan takımdır boş konuşmasın Salatalar

11
12
yanıtYanıtla
bağcı:

ve şuan türkiyeyi şampiyonlar liginde temsil eden tek takım.

yanıt16
yanıt7
hattrick/bjk:

Lan Mal diye başlayıp sizin gibi 8 tane yemiyoruz diye yazan arkadaşa ! Madem bunları araştırıp burada bilgimize sunuyorsun o zaman şunu da söylemelisin Avrupa kupalarında en farklı yenilgiyi yaşayan tek Türk takımı da Galatasaraydır açın bakın sparta pragtan kaç tane yediğinize sparta12-0 galatasaray ha bunu da söylesene mal diye hitap edeceğine !

16
2
yanıtYanıtla
OpçinBEY:

Kardeş hoş güzel söylüyorsun da allah bilir kaç senesi ve bunu da hiç bir zaman unutma türkiyeyi en iyi temsil eden gene galatasaray, galatasaray sayesin de türkiye ligi tanınmaya başladı ve buda bir gerçektir ki türkiyedir GALATASARAY. Başarı desen başarı nam desen nam. bir takıma laf ederken kendinize bakın sonra yorum da bulunun. iki sene şampiyonlar ligine katıldınız avrupa fatihi yaptınız hemen kendinizi. bunu da unutmayın kendinize avrupa fatihi diyordunuz ya biz onu yıllar önce başrmıştk.

yanıt1
yanıt0
KARTAL:

LAN ASIL MAL SENSİN SİZİN DE BURAYA ŞİMDİYE KADAR KAÇ YEDİĞİNİZ MAÇLARI YAZALIM MI BİZ TÜRKİYE TARİHİN DE CLY İNDE GRUP DAN YENİLGİSİZ VE 14 PUANLA ÇIKAN TEK TAKIMIZ.

8
8
yanıtYanıtla
antikuş:

dinamokievden 7 gol liverpoldan 8 gol münihden 6 gol 3 maçta 21 gol yiyen sizsiniz

yanıt13
yanıt4
OpçinBey:

adam akıllı bir takım mı vardı o zaman sizin grupta. hadi onu geçtim eyw doğrudur peki sizin şampiyonlar ligine kaç kere gittiniz. bana onu da der misin fatih terimin tek katılma sayısı sizden büyük. amaç bir başarı ile övünmek değil adını her zaman oraya yazdırmak bak galatasaraya adamlar şampiyonlar ligine katılma olarak büyük takımların hemen arkasın da başka da bir türk takım yok en altlarda

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title