Haberler

Eski Milli Futbolcu İsmail Demiriz FETÖ Üyeliğinden 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Güncelleme:

FETÖ'nün futbol yapılanması kapsamında yargılanan eski Milli futbolcu İsmail Demiriz "terör örgütü üyesi olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ /PDY soruşturması kapsamında "Terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanan eski futbolcu İsmail Demiriz 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin yargılanan eski futbolcu İsmail Demiriz'in davasında karara varıldı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuksuz sanık İsmail Demiriz ve avukatı hazır bulundu.

DEMİRİZ, BERAATİNİ TALEP ETTİ

Mahkeme, sanık Demiriz'e son savunmasını sordu. İsmail Demiriz suçsuz olduğunu söyleyerek, 41 kere milli forma giydiğini ve Türk bayrağını hakkıyla taşıdığını ifade etti. Allah'ı ve peygamberi insanlara anlattığını söyleyen Demiriz, "Benden nasıl terörist olur" dedi. Sanık Demiriz son olarak beraatini talep etti.

Sanık savunmasının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı.

Son Dakika! Eski Milli Futbolcu İsmail Demiriz FETÖ Üyeliğinden 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

MAHKEME, YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞININ DEVAMINA HÜKMETTİ

Mahkeme heyeti, sanık İsmail Demiriz'i "örgüt üyeliği" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme ayrıca sanığın yurt dışına çıkış yasağının devamına da hükmetti.

Son Dakika! Eski Milli Futbolcu İsmail Demiriz FETÖ Üyeliğinden 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

NE OLMUŞTU?

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığınca hazırlanan 92 sayfalık iddianamede, eski milli futbolcular İsmail Demiriz, Uğur Tütüneker ve Arif Erdem'in hakkında ayrı ayrı "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları talep ediliyordu. Mahkeme, 13 Şubat tarihli duruşmada her üç sanığın dosyalarının ayrılmasına karar vermişti. Sanık İsmail Demiriz'in esas hakkındaki savunmasını hazırlaması için duruşması ertelenmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

corci:

nasıl bir örgütmüş ki toplumun her kesimine sızmışlar ama ne hikmetse siyasete hiç girmemişler. . vay bee

33
0
yanıtYanıtla
yasin öz:

devlete hainlik edenlerin cezası sadece 6 yılmı??? hani noldu idam geliyordu bu halk uyumaya devam etsin. . . her kuran okuyana tabi olunursa yahudiler yönetir bu dünyayı

12
21
yanıtYanıtla
özünüBözünüSimdi:

sen çok iyi yönetirsin kardeş, sana versinler

yanıt5
yanıt3
Adınızı Yazın:

eski milli futbolcu değil de eski galatasaraylı futbolcu veya eski futbolcu başlığı daha yerinde olurmuş

5
21
yanıtYanıtla
tokatçı:

bir yanda cihatlar, lefterler canlar, fikretler diğer yanda h. şükürler arifler ismailler uğurlar. . .

19
3
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

İsmail yerde kayarak rakip futbolcunun ayağından öyle bir top alırdı ki topu aldığı gibi kalkar rakip sahaya topu götürür pasını verirdi. Simoviç, Semih, Erhan, Cüneyt, Mirsad, Cevat prakazi gibi zamanlar.

17
4
yanıtYanıtla
DRJOHNFİRE:

nedense bunlar hepsizden çıkıyor malesef sporculuklarını değil şuan trör ilişkilerini konusuyoruz

yanıt2
yanıt1
DRJOHNFİRE:

nedense bunlar hepsizden çıkıyor malesef sporculuklarını değil şuan trör ilişkilerini konusuyoruz

yanıt0
yanıt2
KELLİ FELLİLER ORTADA:

ADALET BÖYLE BİRŞEYMİŞ DEMEK Kİ. . KELLİ FELLİ OLANLAR ORTADA. . NE İSTEDİLER DE VERMEDİK DİYENLER İSE UNUTULMUŞ BİLE. . BUNLAR OLURKEN BEN Mİ GÖZ YUMDUM YOKSA BURADAKİLER Mİ. . SİYASİ AYAK HİÇ OLMADI ZATEN. BUNLARLA YOL YÜRÜYENLERİN ÇOĞU DIŞARIRA AMA GARİBANLAR İÇERİDE. . KİM NE KADAR SUÇLUYSA CEZASINI ÇEKSİN. AMA ŞU SİSTEMDE CEZA VERİELNELRİN ÇOĞU DIŞARIDAKŞLERE GÖRE DAHA MASUM GİBİ. Bİ DÜŞÜNELİM. KİM KİMİNLE NELER YAPTI. NELER PAYLAŞILDI. LÜTFEN OBJEKTİF OLUN. VATANA İHANET EDENLERİN ALLAH CEZASINI VERSİN. .

20
0
yanıtYanıtla
EĞM:

YARISINDAN FAZLASI GALATASARAYLI AMA KİMSE GALATASARAY İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATMIYOR

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title