Haberler

Bakan Albayrak'tan istihdam müjdesi: Hazine ve Maliye Bakanlığı'na 5 bin personel alınacak

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na toplamda 5 bin personel alımı yapılacağını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medyadan istihdam müjdesi verdi. Albayrak, bakanlığa toplamda 5 bin personel alınacağını duyurdu.

Twitter'dan açıklama yapan Albayrak şunları söyledi:

"Bakanlığımız bünyesinde 2000, kurum içi özel sınavımızla 3000 kadroya atama yapacağız. Yarından itibaren yıl sonuna kadar tedricen alım ilanlarına çıkacağız. Bizi buraya getiren sabır ve istikrarımız; daha ileriye götürecek olan ise nitelikli insan kaynağımız olacaktır."

Hazine be Maliye Bakanlığı bünyesine alınacak 5 bin personelin kadro dağılımı şöyle:

  • 500 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı
  • 15 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı
  • 1000 Gelir Uzman Yardımcısı
  • 175 Vergi Müfettiş Yardımcısı
  • 300 Defterdarlık Uzman Yardımcısı
  • 10 Stajyer Hazine Kontrolörü olmak üzere toplamda 2 bin kişilik ilana çıkılacak.

Kurum içi özel sınavla ise;

  • 1500 Defterdarlık Uzmanlığı
  • 1500 Gelir Uzmanlığı olmak üzere 3 bin kişilik kadro ataması yapılacak. Böylece bakanlık bünyesinde toplamda 5 bin kişi istihdam edilecek.

İşte Bakan Albayrak'ın yaptığı paylaşım:

Bakan Albayrak'tan istihdam müjdesi: Hazine ve Maliye Bakanlığı'na 5 bin personel alınacak

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

İsimsiz biri:

Bu kadar adama ihtiyaç varmı yokmu bilmem ama asıl ülkeye 1 tane maliye bakanı 1 tane adalet bakanına 1 tane milli eğitim bakanına 1 tanede sağlık bakanına ihiyacı var hemde çok acil

31
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALI:

Durma be devaaaam

yanıt5
yanıt0
Gonya:

Birtane maliye bakanı alınsın yeter

27
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALI:

Mülakat var mı , mülakat ?

19
2
yanıtYanıtla
cem:

tabi la yoksa nasıl kendi adamlarını alacaklar

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Agziina saglik Bir aya kalmaz Euro 10 TL bulur

18
1
yanıtYanıtla
Gerekli koşullar:

İcerde tanıdık amca veya dayı olması

16
1
yanıtYanıtla
gıda mühendisi:

aman ha gıda mühendisi almasın boşa okuduk krediyi kitlediniz sağolun yurtdısışında ögrencilere destek para verirler siz kredi kitlersiniz sonrada işe başlamadan krediyi öde dersiniz canım ülkem

16
0
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

“Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder”[Nisa 58] İş ehlinde değilken, işi ehline nasıl vereceksiniz?

15
0
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Vaaaavvv. . . İşi ehlinde değilken , ehline nasıl vereceksiniz . . . . . . . . . . . . . . . Bence ayın sözü . .

yanıt7
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title