Haberler

Final maçında gol sonrası Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun yaptığı hareket kameraya yansıdı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor'u 2-0 mağlup edip şampiyonluğa uzanan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, karşılaşmanın son anlarına damga vurdu.

Aleksander Sörloth'un 90+10. dakikada attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan Ağaoğlu'nun sevinç esnasında yaptığı kol hareketi kameralara yansıdı. Bordo mavili kulübün başkanının yaptığı bu hareket sosyal medyada büyük tepki gördü.

Final maçında gol sonrası Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun yaptığı hareket kameraya yansıdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Türkiye Kupası Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (92)

Serdar:

Erol bulut a armagan etti yerinde bir kol başakşehir formasıyla maca cıkarsan kolu alırsın

15
27
yanıtYanıtla
1234:

Sonunda dandikde olsa bir kupaları oldu Milletin yakasından düşerler. Artık

24
16
yanıtYanıtla
Koskocaman Trabzona bak, Başkanına bak 1de:

Adamın seviyesi bu işte. Gelmiş koskocaman TS ye başkan olmuş. Tutmuş eliyle şampiyonluğu belediye takımına vermiş. Kalkmış ülkemin takımına çektiği harekete bak. Sanki barcelonayi madridi juventusu river platei boca junioru elemiş. Kupayı onlardan almış sanki. Seviye bu hareket bu. Gayet normal.

25
13
yanıtYanıtla
TİM-1:

Olmayan beyninle yorum yapmışsın seviyeden bahsediyorsunAlanya spor başkanının yaptıklarını araştır sonra yorum yap. Tutmuş eliyle şampiyonluğu belediye takımına vermiş diyorsun belediye takımı dediğinin arkasında kimler var onuda araştır ayrıca.

yanıt11
yanıt18
TS:

Ülkenin Takimini alda basina cal. Yeri geldimi isine geldimi Ülkenin takimi oluyor degilmi? Birak arkadas yemezler. Trabzonu cekemedigni sakliyamssin. Alanyadaki olaylari unuttun galiba. Az bile yapmis. Biz Trabzonsporlular hem Agaoglunun Hemde bu hareketin arkasindayiz.

yanıt3
yanıt2
Tim 1 e cevaben:

Benim beynim yerinde dert etme sen. Sen kendi beynini yokla da öyle konuş. Haddin kadar konuş hadsiz mahlukat

yanıt1
yanıt1
TS cevaben:

Aslanım boş konuşma. Ben 48 yaşındayım. 40 yıldır TS fanatiğiyim. TS için az kederlenmedim az dertlenmedim. Mehmet ali yılmaz. Faruk özak. Sadri şener. Nerde bu nerde. Haciismailogluyla ağaoğlu bu takıma hiç yakışmıyor. Ülke takimi değilde ne takimi peki ??? Zoruna mı gitti ülkemin takimi demem. TS trabzonun değil, tüm turkiyenin takımıdır. Benim ülkemin takımıdır aslanım

yanıt3
yanıt1
MEMET33:

HER NE YAPMIŞSA YAKIŞIKSIZ AMA YİNE VE YENİDEN DİYORUM Kİ, BİR GALATASARAYLI OLARAK 3 TEMMUZDA HÜKÜM GİYİP ŞİKECİLİKLERİ TESCİL EDİLENLER, ADAM BU HAREKETİ YAPTI DİYE SEVİNMESİNLER, 2010-2011 LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR. . . . .

14
24
yanıtYanıtla
1907:

Dedi F. G. Saraylı

yanıt10
yanıt5
fenerlibahçeli34:

Memleket neler yaşamış, hala oralarda mısın?

yanıt13
yanıt5
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title