Haberler

Fenerbahçeli Kameni, Takımdan Ayrılma Kararı Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de uzun süredir forma giyemeyen Idriss Kameni, Afrika Uluslar Kupasında oynamak için takımdan ayrılma kararı aldı.

Fenerbahçe'nin Carlos Idriss Kameni ile kontratı karşılıklı anlaşmayla feshettiği öne sürüldü.

Kamerun ve Fransız basınında çıkan haberlere göre; Bu sezon hiçbir maçta süre almayan Kamerunlu kalecinin, bu durumdan sıkıldığı ve 2020'ye kadar olan kontratını karşılıklı anlaşmayla sona erdirdiği belirtildi. Haberin detayında, Kameni'n in bu fesih karşısında tazminat alıp almadığı veya tazminatın miktarıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

34 yaşındaki Carlos Kameni'nin, kariyerinin sonuna doğru gelirken 2019 Afrika Uluslar Kupasında oynamak istediği ve bu nedenle oynayamadığı Fenerbahçe'den ayrılıp sürekli oynayacağı bir takım arayışına girdiği vurgulandı.

DAKİKASI 2426 EURO'YA GELDİ

Malaga'dan Fenerbahçe'ye bonservissiz olarak transfer olan ve yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Carlos Idriss Kameni, sarı lacivertli formayla toplam 16 maçta toplam 1360 dakika süre aldı, kalesinde 20 gol gördü ve bunun karşılığı olarak 1.5 sezonda 3.3 milyon Euro kazandı.

Kameni kariyerinde Kadji, Le Havre, Saint-Etienne, Espanyol gibi kulüplerin de formasını terletti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Kamerun Afrika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

FENEV1907GOOL YEMiS KüME CUMHURiYETi:

ADAMI KULLANIR MESELA öRNEKLER COK ALEX GiBi AYKUT HOCA GiBi AYUSS VOLKAN GiBi YiNE KANKiSi KEMRE BELLESOGLU GiBi KADINKöYüN DISINA SUTLAR

4
4
yanıtYanıtla
tespitçi:

kameni nin zaten fb de tek adam gibi iyi oynadığı maç geçen seneki sami yendeki 0-0 lık gs maçıydı. geç kalınmış doğru karar kamenin gönderilmesi. bi de şu köybaşını gönderin adam yatarak fenerin paraları cukkalıyor.

6
1
yanıtYanıtla
TARAFTARI DUY ALİ KOÇ:

SADECE KAMENİ DEĞİL BAZI OYUNCULARLA DERHAL YOLLAR AYRILSIN. BUNLAR, İSMAİL KÖYBAŞI, SLİMANİ, ATIF, ISLA, MEHMET TOPAL, NEUSTADER İLE HEMEN ŞİMDİ GEÇ KALINMADAN YOLLAR AYRILSIN. SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTECEKLERE İSE TEŞEKKKÜR EDİLİP SEZON SONU BÜYÜK TEMİZLİK YAPILSIN.

7
0
yanıtYanıtla
fenerist:

benzia yıda eklemelisin gönderilecekler listesine. bu kadar bir sözde oyuncu benzia.

yanıt5
yanıt0
tespitçi:

VALBUENA ve SKRTEL hariç tüm yabancı oyuncularla ya şimdi ya da en geç sezon sonunda yolları ayırmalı fener ve yerlerine de kaliteli ve çevik yabancılar alınarak gelecek sezon kurtarılabilir değilse bu kadroyla kimse kendini kandırmasın seneyede zor gözüküyor malesef. . .

3
0
yanıtYanıtla
EYT:

La 34 yaşına gelmiş, 2, 3 milyonu daha bu saatten sonra kim verir, parasının son kuruşuna kadar almadan istanbuldan çıkmazzzz

1
1
yanıtYanıtla
Mete:

kemeni bile harundan çok daha iyidir. Harun kaleye çekilen hiçbir şutu kurtaramadı maalesef daha bunu gören bir fb yetkilisi olmadı

1
1
yanıtYanıtla
NEDEN:

81 İLDEN 62 SİNDE KENEVİR EKİMİ YASAK. . SADECE 19 İLDE ÇİFTÇİLERE GÜVENİLİYOR. . DİĞER 62 İL ÇİFTÇİSİNE GÜVENİLMİYOR. . NE DERSİN KAMENİ ?

0
1
yanıtYanıtla
özcan bey:

banane boydan fizikten banane asistten golden menajerin gereği yok yolun sonu görünüyor :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title