Haberler

Fenerbahçe'nin Christoph Daum'la iki hafta önce temasa geçtiği iddia edildi

Güncelleme:

Göztepe yenilgisi ile beraber şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de ortaya atılan bir iddia gündemi sarstı.Yönetimin ismi Erol Bulut'un yerine anılan Christoph Daum'un kapısını iki hafta önce çaldığı öne sürüldü. İddialara göre, Galatasaray yenilgisinden sonra Alman hocayla bağlantı kuruldu.

Fenerbahçe'de Göztepe yenilgisi sonrası sular durulmuyor. Pazar günü olası bir Trabzonspor yenilgisinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Erol Bulut'un yerine Christoph Daum'un geçmesi beklenirken, Alman çalıştırıcıyla Galatasaray yenilgisinden sonra bağlantı kurulduğu iddia edildi.

TÜM MAÇLAR MERCEK ALTINDA

Derbiden iki gün sonra yani 8 Şubat'ta resmi olmayan yollardan Daum'la görüşüldüğü belirtiliyor. Tecrübeli hoca bu nedenle yaklaşık 2 haftadır Fenerbahçe'nin tüm maçlarını mercek altına aldı.

FENERBAHÇE'Yİ ÇOK ÖZLEDİ

Daum'un takımın artı ve eksileriyle ilgili rapor bile hazırladığı iddia ediliyor. Alman teknik adamın hem Türkiye hem Fenerbahçe'yi çok özlediği ve dönüş için can attığı da ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin Christoph Daum'la iki hafta önce temasa geçtiği iddia edildi

"YÖNETİME ŞART SUNMAM"

3 yılı aşkın süredir takım çalıştırmayan Daum'un, " Fenerbahçe'nin bana ihtiyacı varsa hiçbir şart sunmadan her türlü teklifi kabul ederim" mesajını yönetime gönderdi gelen bilgiler arasında.

DÜNDEN RAZI AMA YÖNETİM KARARSIZ!

Daum 11 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye dönmeyi çok istiyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi hem Erol Bulut hem de yeni hoca konusunda kesin kararını vermedi.

Fenerbahçe'nin Christoph Daum'la iki hafta önce temasa geçtiği iddia edildi

EN SON BURSA'YI ÇALIŞTIRDI

Son olarak Romanya'yı çalıştıran Christoph Daum'un görev yaptığı son kulüp takımının 2014 yılında Bursaspor olması yönetimi endişelendiriyor.

(TAKVİM)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christoph Daum Erol Bulut Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Mehmet:

Fenerbahçe''yi ancak ve ancak Yılmaz Vural kurtarır.

11
1
yanıtYanıtla
mahony:

nedense ısrarla bu adamı almıyoruz. . Herkesi denedik onu da bi deneseydik keşkee

yanıt1
yanıt0
cd:

İlk önce kendini kurtarasın

yanıt0
yanıt1
GUMUCA 07:

Zamanında rekor puanla 2. olduğu zamanda göndermeseydi Daumu bugün adını altın harflerle yazdırabilirdi ama Fenerde sabır yok. 2. olunca kovulursun.

7
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

Kan değişimi iyi olur kim gelirse gelsin.

4
2
yanıtYanıtla
BEN:

Yılmaz Vural

4
1
yanıtYanıtla
Emre:

Çare Yılmaz VURAL . . .

2
1
yanıtYanıtla
daha öncede gelmişti:

daha öncede gelmişti son hafta denizlide kupayı kaybetmiştik

0
1
yanıtYanıtla
Zıpkın:

Sürekli aynı gündem: fener nasıl kurtulur ? Asiye nasıl kurtulur ?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title