Haberler

Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçında son dakikalarda kazandığı penaltı VAR'dan döndü

Güncelleme:

Fenerbahçe - Antalyaspor mücadelesinin son dakikaları inanılmaz bir heyecana sahne oldu. İki takımın da 3 puana çok yakın olduğu son dakikalarda yaşanan penaltı pozisyonu maça damga vurdu. Pelkas'ın yerde kaldığı pozisyondan sonra penaltı noktasını gösteren hakem Ümit Öztürk, VAR uyarısı sonrasında kararını iptal etti.

Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe evinde ağırladığı Antalyaspor'la 1-1 berabere kalarak zirve yolunda önemli bir fırsatı tepti. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan maçta 90+1'de yaşanan penaltı pozisyonu geceye damga vurdu.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçında son dakikalarda kazandığı penaltı VAR'dan döndüGörüntü Beinsports'tan alınmıştır.

PENALTI VAR'DAN DÖNDÜ

Fenerbahçeli Pelkas, maçın 90+1. dakikasında Veysel Sarı ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk, penaltı noktasını gösterdi. VAR uyarısı sonrasında pozisyonu izleyen Öztürk, kararını iptal etti ve Yunan futbolcunun topa elle müdahale ettiğini söyledi. Bu pozisyonun ardından sarı - lacivertli taraftarlar, sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ümit Öztürk Antalyaspor Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (24)

YORGUN:

ŞİKEBAHÇE OYUN OYNADIĞINI MI SANIYORSUN? KUPALARININ YARISINI TFF''YE VE MHK''YE BORÇLUSUN. ŞU ANKİ PUANLARIN YARISINI DA AYNI ÇETEYE BORÇLUSUN.

20
19
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Bu pozisyona penalti verseydi disari cikar nekadar fenoslu varsa hepsini teker teker pataklardim.

13
26
yanıtYanıtla
Serhat:

Dışarıda bekliyoruz hadi gelde göster kendini

yanıt0
yanıt0
Canmen:

Mor formanizla cikta. . . azicik örter bari. . .

yanıt0
yanıt0
senar:

sirkeci fenev bu sefer başarmadı. Hakemi yenemedi

15
24
yanıtYanıtla
Gs lobisi:

Dun yaygara koparip bugun mhk ve federasyona cikartma yapan gslilerin oyunu yine tuttu bu ülkenin en kirli kulubu gs dir yaziklar olsun turkiyede galatasaray diye kulubunun kurulusundan beri ingilizlere Turkiyeyi peskes cekmeye calisan bu kulubun olmasindan dolayi sporda Ahlak kalmamistir .Abdurrahim diye biri cikip bi yerlerini yirtiyor kimse de ses yok

15
21
yanıtYanıtla
Türkiye dir Galatasaray:

Hele bi önce haddini bil çamur atmaya çalıştığın takımın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek Türkiye yi temsil etmektir ki bunu da en iyi başaran türk takımıdır Galatasaray şike yaptığı tescillenmiş bir kulübün taraftarı olarak ahlak tan bahsetmen de çok abes olmuş Galatasaray ismini telaffuz etmeden önce bi ağzını yıka

yanıt5
yanıt3
Salih:

Biz federasyona fenerasyona yok yok federasyona gittik başkaları gibi fenerasyon fener ve mhk başkanı ile gizli görüşme yapmadık

yanıt0
yanıt0
sivas:

imzamı atarım.

yanıt0
yanıt0
Vizigot:

Ulan ne oyunlar dönüyor. İşiniz gücünüz fenerbahçe. Biz bu oyunu bozarız. Yine madur ayağı.

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title