Haberler

Fenerbahçe, Göztepe ile 2-2 berabere kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Süper Lig'in 13. haftasında İzmir'de oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçı nefesleri kesti, ancak sahadan kazanan çıkmadı. Göztepe maçın 7. dakikasında Castro'nun golüyle öne geçerken, Fenerbahçe ilk yarının bitimine 1 dakika kala Serdar'la eşitliği yakaladı.

Fenerbahçe, Göztepe ile 2-2 berabere kaldı

VAR KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU

İkinci yarıya ise Video Yardımcı Hakem odasından gelen kararlar damga vurdu. 58. dakikada Göztepe penaltı kazandı, Alpaslan'ın atışını Altay kullandı. Aynı dakika içinde Fenerbahçe kontraataktan golü buldu ancak VAR uyarısı sonrası gol iptal olup penaltının tekrarına karar verildi.

Fenerbahçe, Göztepe ile 2-2 berabere kaldı

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI

63'te Alpaslan bu kez penaltıdan ağları sarstı. Fenerbahçe 68'de Rodrigues'le eşitliği sağladı. Sarı-lacivertlilerde 90+1'de Gustavo kırmızı kart görürken, iki takım da 1'er puanı hanelerine yazdırdı. Yeni Malatyaspor deplasmanın ardından Göztepe'yle de eşitliği bozamayan Fenerbahçe iki haftada 4 puan kaybedip yarışta yara aldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Göztepe, Ankaragücü'ne konuk olacak. Fenerbahçe ise Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Bitigen Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

BEŞİKTAŞ ORDUSU:

FB NİN İKİNCİ GOLÜNDE MURİÇ OFSAYTTA AMA VAR DA FIRAT AYDINUS OLDUĞU İÇİN OFSAYT GOLÜNÜN VERİLMESİ FB YE NORMAL. AYRICA SERDAR AZİZ KAFASINA TEKME ATTI RAKİBİN NET KIRMIZI AMA FAUL BİLE YOK. TİYATRONUN DEVAMINA F. T İLE FOTOĞRAFI OLAN ÜMİT ÖZTÜRK İLE MÜSADE ETMİYECEĞİZ P. TESİ İNÖNÜDE KAYSERİ MAÇINDA HERKES BİLSİN BUNU.

8
5
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Göztepenin hakki yendi herzaman ki gibi Fenerasyon is basinda.

2
5
yanıtYanıtla
.:

ŞAMPUAN FENEV HAHAHA

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title