Haberler

Fenerbahçe'de Sezon Sonu Kıyım! Tam 14 İsim

Güncelleme:

Süper Ligde bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen ve ligde alt sıralarda kalan Fenerbahçe sezon sonu 14 oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

Ersun Yanal, "Bazıları bu atmosferi kaldıramıyor. F. Bahçe büyük bir kulüp. Büyük kulüp atmosferini kaldırmak kolay değil" sözleriyle fitili ateşledi. Sezon sonunda birçok isimle yollar ayrılacak.

2-1'lik Başakşehir yenilgisi sonrasında F. Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Bazıları bu atmosferi kaldıramıyor. F. Bahçe büyük bir takım. Büyük takımın atmosferini kaldırmak kolay değil" demişti. Bu sözlerin ardından Sarı-Lacivertli takımda sezon sonunda yapılacak büyük operasyonun düğmesine basıldı. Öncelikli olarak mukavelesi bitecek hiçbir isimle sözleşme yenilenmeyecek. 1.5 yıllığına kiralanan Moses dışında kiralıklara da yol verilecek.

KOÇ TALİMAT VERDİ

Volkan Demirel'e sezon sonunda teşekkür edilerek yollar ayrılacak. Kameni, Alper Potuk ve Michael Frey'e talip olacak bütün kulüplere gerekli kolaylık gösterilecek. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, scout ekibine talimat vererek dünya genelinde genç, kaliteli ve uygun maliyetli isimler bulunmasını istedi. Ersun Yanal sonrası yedeğe düşen Sportif Direktör Comolli'nin de yeni sezonda kalması beklenmiyor. Kalsa bile yetkileri minimuma indirilecek Transferde son kararları Teknik Direktör Ersun Yanal verecek. (Akşam)

Fenerbahçe'de sezon sonu kıyım! Tam 14 isim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Başakşehir Bahçe Haberler

500

Yorumlar (21)

Fenerbahçe:

İlk hasan ve Mehmet topal gitsin hic bir faydaları yok

6
6
yanıtYanıtla
TÜRBÜN.....:

ALİ KOÇdan BAŞLAYIN.

6
4
yanıtYanıtla
CAPS:

Enayi kuşlara iyi kitlemişler

8
2
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

FB ERSUN YANALA KALDIYSA 2ligdede ÇOK EĞLENCE ÇIKACAK DESENİZE AHAHAHAAAAAAAAA

4
4
yanıtYanıtla
Huzur:

Bencede ikinci ligde maliyetleri fazla olur fenercik

3
5
yanıtYanıtla
:

KAMENİ ALPER FREY DAHA SÖZLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR . OTURDUKLARI YERDEN DÜNYANIN PARASINI KAZANIYORLAR . NE GÜZEL MESLEK . O DEĞİLDE BU TOLGA CİĞERCİYİ KİM ALDI FENERE ÇOK MERAK EDİYORUM :D:D:D

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Şu listeyi 2. ligde bi takıma ver 3. lige düşer.

4
1
yanıtYanıtla
FENER DÜŞMANLARI İŞ BAŞINDA:

Yalan haber skrtel ve valbuena yı yollamazlar bedavaya.

1
4
yanıtYanıtla
Fenerli:

Frey e 2022 yılına kadar kontrat yapan zihniyetin futbolla uzaktan yakından ilgisi bilgisi yoktur. Çok boş adam var Fenerbahçe kulübünün içinde ve zarara uğratıyorlar kulübü. . . Yazıktır. . .

5
0
yanıtYanıtla
rex:

kadronun tamamını gönderin, serdar azızle tolgayda boşa transfer, ne cok sevıyorlar boşa para harcamayı onu al bunu al

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title