Haberler

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'dan ayrılık kararı! İngiliz kulübüyle yakın temasta

Güncelleme:

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla teknik heyetin ve taraftarın büyük beğenisini kazanan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar verdi. Tufan'ın İngiliz ekibi Crystal Palace ile görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan, bu sezon Fenerbahçe ile tamamı ilk 11 olmak üzere 11 maçta forma giydi ve takımının ligde geride kalan 11 haftayı 20 puanla 2. sırada tamamlamasında önemli pay sahibi oldu.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de güvenini kazanan Tufan'dan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Sarı lacivertli formayla oynadığı futbolla A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in güveninin kazanmayı başaran Tufan, Türkiye'nin İzlanda ile 0-0 berabere kaldığı maçta da ilk 11'de şans buldu ve 90 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'dan ayrılık kararı! İngiliz kulübüyle yakın temasta

CRYSTAL PALACE İLE YAKIN TEMAS

İddialara göre Ozan Tufan, sezon sonunda Sarı-lacivertli takımdan ayrılacak. Genç oyuncunun İngiltere ve İspanya'yı gözüne kestirdiği ve İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın transfer için girişimlere şimdiden başladığı ilk gelen haberler arasında.

SÖZLEŞME TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Geçtiğimiz günlerde Nabil Dirar'la kontrat yenileyen Fenerbahçe yönetiminin Ozan Tufan'a da gittiği ancak 24 yaşındaki oyuncu kendisine sunulan teklifi reddettiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fenerbahçe Ozan Tufan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

memur zihni:

ne olur alın. Allah''ınızı seviyorsanız. .

1
3
yanıtYanıtla
GS Lİ:

gider gittiği gibi geri gelir yarım sezonu bile görmez

4
0
yanıtYanıtla
Serdar0011:

Balon be kardeşim yapmayın şunu

3
1
yanıtYanıtla
Aziz Yıldırım:

Mumla ararsınız beni

1
2
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Geçen yılda başlanılan parlatma çabaları ve hala FB de kalması adına yapılan asparagas haberden başka birşey değil, Bu sezon sözleşmesi bitecek, biliyorki yeni sözleşmeyi eski haliyle yapamayacak, ya gidecek yada çok düşük fiyatla çalışacak, bu oyuncunun menejeri bu gün dünyanın ve en önemlisi ülkemin Milli takımına bile etki edebilen menejerlerinden biridir, dolayısıyla 2 nci bir kazığı atmaya uğraşmasının bir faydası yok, 4 yılın sonunda FB ye verdiklerine bir bakın hak ediyorsa kalsın. . .

2
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Bana bak sen sezon sonu mide operasyonuna git bence

3
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR.

0
1
yanıtYanıtla
ttt:

Umarım sözleşmeyi uzatmaz ya. ne olursun git bizde kurtulalım

1
0
yanıtYanıtla
Behiç:

Defolup gitmesinde yarar var

0
0
yanıtYanıtla
Adana:

Bir gitmedin gitti dakka durma git kurtulalım senden

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title