Haberler

Fenerbahçe, Brann Forması Giyen Mikail Maden'i Transfer Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Norveç ekibi Brann'da forma giyen 17 yaşındaki Türk asıllı oyuncu Mikail Maden'i kadrosuna kattı.

Ali Koç'un başkanlığa gelmesiyle birlikte Damien Comolli ile altyapıya da el atan ve birçok genç oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe'nin son hamlesi Norveç'ten oldu. Altyapıda David Badia ile birlikte atak yapan sarı-lacivertliler, Norveç'in Brann takımından 17 yaşındaki Türk asıllı oyuncu Mikail Maden'i altyapıya kazandırdı.

"HER ŞEYİ MİKAİL BAŞARDI"

Mikail'in babası Nihat Maden, "Bu bizi gururlandırıyor. Gerçekten çok güzel bir olay. Her şeyi başaran Mikail, biz sadece ona destek olduk" diye konuştu. Öte yandan baba Maden, fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve oğlunun da favori takımının Fenerbahçe olduğunu söyledi. Annesi Norveçli olan 17 yaşındaki oyuncu, Brann altyapısında yetişti ve henüz A takımda süre alamadı. Orta sahada görev alan genç oyuncu, Norveç U16 ve U17 takımında 14 kez forma şansı buldu.

Fenerbahçe, Brann Forması Giyen Mikail Maden'i Transfer Etti

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Norveç Maden Haberler

500

Yorumlar (7)

Nalkopon:

ptt ligi için lazım topçu bunlar bence çok iyi olur böyle genç transferler....

1
4
yanıtYanıtla
AAG:

2. eljif elmas vakası geliyor herhalde bu elif kömür olacak.

1
1
yanıtYanıtla
okulcagindaki cocuk:

ferdi nerrede kaleci nerede baris nerde vs gencler nerede

0
1
yanıtYanıtla
Ohaaac:

1.Çocuk yetenekli mi bilmiyoruz 2.yetenekliyse yazık etti 3.bence birinin aracılığıyla transfer edildi gene günümüzün saçma transferi b

0
1
yanıtYanıtla
Kurdoğlu müslihiddin:

Yazık etti futbol hayatı bitti gelecek sezon birinci ligte oynayacak

1
0
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

sen önce dişlerini fırçala

yanıt2
yanıt2
RUHI-BJK:

Güzel, futbolcuyu tanımıyorum ama denenecek herhalde, altyapı ile ilgili mantık hatası var, altyapıya iyi paralar aktarılması lazım 1-2 tane 5''er 10''ar milyon değerinde altyapı oyuncusu transferleri yapılması lazım. Bunun sebebi altyapıdaki diğer çocukları havaya sokmaktır. Onları gördükçe neden olmasın diyerek daha da asılacaklardır çalışmalara, biliyoruz ki maçlarda yıldız oyuncular yanındaki futbolcuların da performansını yükseltiyor, 15 20 harcarsın ama 50 kazanırsın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title