Haberler

"Vedat Muriqi dönmeyecek" diyen Ali Koç, taraftara başka bir transfer müjdesi verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 3-1 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, Mesut Özil ve Szalai'den sonra bir de kanat oyuncusu transfer edeceklerini belirtti. Başkan Koç, Vedat Muriqi'in geri döneceğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'nü 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, "Osayi-Samuel transferinde son durum nedir? Transfer çalışmaları hakkında bilgi alabilir miyiz?" sorusunu, "Samuel önemli bir oyuncu, uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Yaz için anlaştık, istiyorduk ki biraz erken gelsin ama şu an bize sunulan şartlar kabul edebileceğimiz şartlar değil. Dolayısıyla o tarz bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Ofansif orta saha Mesut, sol ayaklı bir stoper oldu Szalai, Samuel olmayacak gibi gözüküyor, onun yerine de birine bakmamız gerekiyor. Onun dışında nasıl bir hamle yapacağımız hocamızdan gelecek talebe bağlıdır. Ama öyle bir lig yaşıyoruz ki Allah korusun, iki-üç maçta öyle sakatlıklar yaşarsınız ki transferde başka fırsatları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bütün amaç, yazın yoğun bir trafikte transfer aktivitesinde olmamak. Bir iki dokunuşla artık Fenerbahçe'nin kadrosunda kalıcı oyuncularla yoluna devam etmesini diliyoruz." şeklinde yanıtladı.

"VEDAT BURANIN ÇOCUĞUDUR, SABIRLI OLMASI GEREK"

Koç, Vedat Muriqi'in Fenerbahçe'ye döneceği iddialarının hatırlatılması üzerine, "Vedat'la ilgili bana hocamızdan ve sportif direktörümüzden gelen bir şey yok. Vedat'ın dönmesiyle ilgili de bildiğim bir şey yok. Vedat'ı seven bir abisi olarak onun başarılı olmasını çok istiyorum. İnşallah orada kalır ve hayallerinin üzerinde bir başarı sağlar. Sabırlı olması gerek. Vedat buranın çocuğudur, Türkiye'ye dönmesi söz konusu olursa tabii ki ilgileniriz ama şu an böyle bir şey söz konusu değil." açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (8)

recep:

Transfer, transfer transfer nereye kadar adam üç maça çıktı bileti kesildi takımın gidişi iyi değil 11 oturmadı bu düzende sezonda bitecek her hal de ama bak sergene hocaya takımı adeta küllerinden dizayn etti bu dengesiz transferlerin sonu fenere pahalıya patlar

5
7
yanıtYanıtla
fanatik 54''lük fenerli:

Güzel bir yemek yapmak için herşey var ama aşçı kötü umarım bunu anladığınızda geç olmaz oynan oyun ne göze hoş geliyor nede bir taktiğe dayanıyor kişisel becerilerle sonuca varılıyor karbonat erolun yerine futboldandan az buçuk anlayan birini getirseniz yanlızca oyuncuların nerde oynadıklarını bilip ona göre sahaya sürsün oda bu puanları alırdı fenerbahçe şöyle gümbür gümbür top oynamıyor heran hataya ve gole açık pozizyonlar veriyor rakip sahada top çeviremiyor organize olamıyor kişisel beceri

8
1
yanıtYanıtla
fenerliii:

sayın başkan ve teknik ekip. . . . . . . oynanan oyunu beğeniyormusunuz???. . gole kadar heyecansız bir maç. . . . . 45 ile 65. dakikalar arası felaket kötü bir fenerrrrr. . . . .

4
2
yanıtYanıtla
re:

Haramzadelerrrrrr

1
4
yanıtYanıtla
FB:

Bizde Fenerbahçe Ailesi memnun olduk haramzade. . . .

yanıt1
yanıt0
ali:

eljif eımas gibi onu da dolaylı yoldan sattın bedava geri alda görürsün ozman uefa nın topuzunu bir sen uyanıksın değil mi.

1
3
yanıtYanıtla
he he:

Çok büyük laf soktun ya adam bu gece uyuyamaz, ne olur sözünü geri al :D :D :D

yanıt1
yanıt0
edgar:

dolaylı yoldan diyip çamur atıyosunda önce napolinin maçlarını takip et sonra öt elif elmas her maç süre alıyor boş yapma ali işine bak

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title