Haberler

Fenerbahçe, Başakşehir'den 3 İsmin Peşinde! Avcı'nın Evinde Görüşme

Güncelleme:

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe gelecek sezon için transfer rotasını Başakşehir'e çevirdi. Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşünen sarı lacivertli ekip, Visca ve Emre Belözoğlu için de girişimde bulunacak.

Bu sezon yaşanan büyük başarısızlığın izlerini yeni sezonda silmek için kolları sıvayan Fenerbahçe'de rota Başakşehir'e çevrilmiş durumda... Sarı-Lacivertliler, ligde son 5 haftaya zirvede giren Başakşehir'in en önemli 3 ismini gözüne kestirdi. Kötü gidişin devam etmesi halinde Ersun Yanal'la yolarını ayırıp teknik adamlık koltuğuna Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşünen Fenerbahçe'nin hedefinde Edin Visca ve Emre Belözoğlu'nun da olduğu öğrenildi.

ABDULLAH AVCI'NIN EVİNDE GÖRÜŞME

Fenerbahçe tribünleri Ersun Yanal konusunda ikiye bölünmüş olsa da yönetimin kararı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Özellikle Kadıköy'de oynanacak Trabzonspor karşılaşması tartışmalara yön verecek. Muhtemel bir mağlubiyet hâlinde Yanal'ın ipi çekilecek. Hatta bu yönde kesin adımlar atılmış durumda. Fenerbahçe, adı sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile görüştü.

Dört yönetici, Ali Koç'un gözdesi olan Avcı ile evinde görüştü. Önce Göksel Gümüşdağ ile temasa geçen Fenerbahçe, Başakşehir Başkanı'nın onayının ardından Avcı'yla kendi evinde bir araya geldi. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini hatırlatan Avcı, sezon sonunu işaret ederken kapıyı kapatmadı. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Avcı konusunda Fenerbahçe bir adım öne geçmiş oldu.

SON YILLARDA SÜREKLİ GÜNDEMDE

Sarı-lacivertli yönetim Başakşehir'in ve belki de ligin en flaş ismi olan Edin Visca'yı kadrosuna katmak istiyor. Müthiş bir performans ortaya koyan Boşnak yıldız son iki sezon başında da transfer gündemine gelmiş ancak sonuç alınamamıştı. Fenerbahçe, Edin Visca'nın dışında eski futbolcusu Emre Belözoğlu konusunda da planlar yapıyor.

FUTBOLU BIRAKMA HAZIRLIĞINDA

Alınan bilgilere göre yönetim, jubile hazırlığında olan Emre'yi sportif direktör olarak göreve getirmek istiyor. Milli futbolcu da daha önce yaptığı açıklamalarda, kariyerine Fenerbahçe'de yeni bir görevle devam etmeyi düşündüğünü ifade etmişti. F.Bahçe kısa sürede resmi girişimlere başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Abdullah Avcı Başakşehir Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (35)

KÜMELERİN TAKIMI:

VISCA fenerbahçeye gelirse hayatının hatasını yapar!!!

13
7
yanıtYanıtla
Ağa:

Forvetiniz yok, Tanju çolak boşta onuda alın, Hatta daha da ileri gidip Rıdvan dilmenide sağ açığa alın tam olursunuz.

12
5
yanıtYanıtla
zaza:

ey ali koc denen zat sorun senin bilgisuzligin futbolun f sinden anlamiyon ikinci sorun senin yonetim ekibinde hepsi bosbeles insanlar uc semih uzsoy diye bi bok bilmiyen cok guvendigin adamda dort commoli denen zata seni ve ekibini futboldan anlamadignizi biliyr ve sizi yoldukca yoluyr bes ve enbuyuk sorun madem buyil sampiyonluga oynamiyorduk ozaman aykut hocamizi niye gonderdin niye futbolcuu aldin bukadar alti sun fenerin ruhsuz bu futbolcularina dunyanin en iyi teknik direktornu getir bos sekiz alikoc en buyuk hata bizde buyuk baskanmiz aziz baskana kiydik asil suc bizde sen fenerbahceyi bitrme operesyonun devami 3 temuzun gezi olaylarinin devamisin ali koc ha bak bide o aykut hocanin yardimcilarina iftra attin ya o ah seni tutu 50 yilda belin duzelmez istedigin hocayi istedigin topcuyu getir bos git o hocakarin ayagini op helalik iste belki duzelirsin ha birsey daha feneri sampiuonlar ligi samiyonu yapsan sen bizim gozumuzde ali kocsun buyuk baskan asla olamazsin buyuk ve tek baskanimiz aziz yildirimdir feneri iliklerne kadar seven tek adam

6
8
yanıtYanıtla
CAPS:

anlaşılan tolgay ın dürümleri etkisini göstermeye başlamış şimdi den

11
2
yanıtYanıtla
gaddar:

ADEBAYOR'' U DA ALIN. . TAKIMA GENÇLİK AŞISI OLUR !!

12
0
yanıtYanıtla
YALAN MI:

NE ABDULLAH AVCI NE DE ADI GEÇEN OYUNCULAR, ŞAMPİYONLAR LİGİNİ BIRAKIP TÜRKİYE 1. LİGİNDE OYNAYAN TAKIMA GİTMEZ!

6
5
yanıtYanıtla
Fb li:

Ali koç git artık başarısızlığın başka tarifi yok.

7
3
yanıtYanıtla
selim yıldız:

Yeteneksiz oyuncuları dünyanın parasını vererek al. Hiç oynamayan yan gelip yatan oyunculara ve bir işe yaramayan comoliye akıl almaz paralar ver. Sonra gariban taraftardan utanmadan 30-50 TL. dilen. Memleketin en akıllısı siz misiniz ya ? Yaptığınız hataların bedelinin tamamını siz ödeyin. Ödeyemiyorsanız çekin gidin. . .

7
3
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

Abdullah Avcı ŞL''de oynayan takımı bırakcak ve düşme potasındaki borçlu takıma gidecek yani? Hmmm

5
4
yanıtYanıtla
TURUNCU BEY:

BENCE FENERE EMREYİ GETİRMEK VİZYON DEĞİL FİYASKODAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR SAÇMALIKTIR. BAŞKAN GELİRKEN BU KADAR BÜYÜK VİZYONLA GELİP TAKIMI BU HALE GETİRMESİ AZİZ YILDIRIMIN YAPACAĞI İŞ DEĞİLDİ VE BUNU BİR GALATASARAYLI OLARAK DİLE GETİRİYORUM .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title