Haberler

    Felipe Melo: "Chiellini beni kötülüyor çünkü ona kafa atmıştım"

    Juventus'ta forma giyen Giorgio Chiellini, "Felipe Melo da çok kötüydü.

    Juventus'ta forma giyen Giorgio Chiellini, "Felipe Melo da çok kötüydü. En kötünün en kötüsüydü! Beterin beteriydi. Saygısız ve her şeye karşı olan insanlara tahammül edemiyorum. Onunla sürekli bir kavga vardı. Antrenörlere de söyledim, o çürük bir elma" sözleriyle Melo'yu eleştirmişti.

    Felipe Melo "Kitap yazıp insanları suçlamak çok kolay bir şeydir. Bu adam belki bana hala kızgındır, çünkü Galatasaray'da oynarken onu tokatlamıştım ve Şampiyonlar Ligi'nden elemiştim. Ayrıca, Inter'de oynarken de onları her alanda yenmiştik. Chiellini böyle biridir işte. Her zaman harika biriymiş gibi davranır.

    Ayrıca, 2009 Konfederasyon Kupası'nda onları 3-0 yendiğimizi hatırlıyorum. Bence bu mağlubiyetlerin acısı var hala onda. Bana karşı hiçbir şey kazanamadı" şeklinde yanıt vermişti.

    "SIENA MAÇINDA KAFA ATMIŞTIM"

    Chiellini hakkında bir kez daha konuşan Melo, "Bu adamın benle bir derdi var çünkü ona Siena maçında kafa atmıştım. Kitabını yazdıktan sonra söylemem gerekenleri söyledim. O sözleri sırf otobiyografisini satabilmek için söyledi. Ayrıca şu an kitap yazmanın sırası değil, insanlar ölüyor" dedi.

    "INTER ÇOCUKLUK HAYALİMDİ"

    Galatasaray'dan ayrılık süreci hakkında da açıklamalar yapan Brezilyalı oyuncu, "Inter'de oynamak çocukluk hayalimdi. Galatasaray'da tarih yazdım. Orada kalmak benim için çok iyiydi çünkü taraftarların idolüydüm. 3 yıllık sözleşme imzalamıştım ve çok kazanıyordum. Sonra Inter'e gittim. Galatasaray'da aldığımın yarısı kazandım ama yüreğimi ortaya koydum. Fiorentina'da oynarken Mourinho beni istemişti ama ben Juventus'a, kapılarını benim için açan muhteşem bir kulübe gittim. Juventus hakkında hiç kötü konuşmadım. San Siro'ya gittiğimde Inter formasıyla Milano derbisine çıktığım gün muhteşemdi" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Giorgio Chiellini Felipe Melo Galatasaray Juventus Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title