Haberler

Fatih Terim'in son durumuyla ilgili Buse Terim'den açıklama: Daha iyiye gidiyor

Güncelleme:

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Terim'in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Buse Terim, tecrübeli teknik adamın durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in son durumuyla ilgili olarak kızı Buse Terim Bahçekapılı bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından Terim'in son durumunu paylaşan Buse Terim, tecrübeli teknik adamın durumunun daha iyiye gittiğini söyledi.

"DAHA İYİYE GİDİYOR"

Daha güzel haberler vereceği günü iple çektiğini ifade eden Buse Terim Bahçekapılı, "Herkese merhaba. Babamın durumunu merak edenler için, daha iyi ve iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak. Şifa bekleyen, bu hastalıkla mücadele eden herkese geçmiş olsun ve şifa diliyorum. Daha güzel haberler vereceğim günü iple çekiyorum. Sevgiler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Fatih Terim Buse Terim Haberler

500

Yorumlar (7)

pesimist:

bu hayatta eğer ünlüysen virüs filan öldürmez seni. nasıl doktorlar bakıyo hangi ilaçlar kullanılarak iyileştiriliyo. biz olsak doktor anca gözlem yapar. sonrada öldü der geçer. bilerek yapılıyo. sadece ünlüler tedavi ediliyo. fakirlere ölüm

8
3
yanıtYanıtla
Dokuz Köyden Kovulan Doğrucu:

Dünyaya karşı güçlü görünmemiz için Terim ve 2 Yönetici seçildi. Mehmet Ali Yılmaz a katılıyorum. Terim ve 2 yönetici Corona yı yendi diycekler. Prestij iyidir.

4
4
yanıtYanıtla
BEN DEMEDİM:

Trabzonpor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, koronavirüse yakalanan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak ile ilgili ''Ortada bir belge yok. Raporları bir okusak. Oradan kaptı, buradan kaptı denilmesi ilginç. Koronavirüsün ilacı, aşısı yok deniyor. Bana bu da çok inandırıcı gelmiyor. Biraz şüpheci yaklaşıyorum olaylara'' dedi.

5
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Babanın hiç bişeyi yok sapasağlsm. Bütün türkiye yi uyuttunuz. Gündemde kalmak için. Günlerdir terim kızları bıktık. Tabırcu olmaya utanıyor terim. Yalan virüs olduğu

2
1
yanıtYanıtla
Haluk:

Malesef haklısın kardeş. Terimin hiç bir hastalığı yok hafif ökdürükten başka

yanıt1
yanıt1
g s ''lı:

nasılda güzel saçmalamışsınız devam devammm alkışş bi tarafınızdan laf uydurmayın hiç kimse sağlığıyla gündemde kalmaz . . hadi ali koç ta olsun o zaman sizin ihtiyacınız var siz yerlerdesiniz

yanıt0
yanıt1
hakim özer:

bize ne kızım senin babandan bi düşün artık gündemden

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title