Haberler

Fatih Terim 6-0'lık maç sonrasında Babel'in satışına onay verdi

Güncelleme:

Liverpool'un Beşiktaş'ı 8-0 yendiği maçla ilgili paylaşım yapan ve akşamına Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçta kötü performans sergileyen Babel'e çok tepki gelmişti. Terim'in sezon başında çok güvendiği ismin iyi bir fiyata Çin'e gönderilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray'da Real Madrid karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyet sonrasında gözden çıkarılan son isim Ryan Babel oldu. Bu sezon Fatih hocanın vazgeçemediği isimlerin başında gelen Hollandalı futbolcunun form grafiğinin sürekli düşmesi, planların değişmesine yol açtı. Çin kulüplerinin ilgilendiği 33 yaşındaki futbolcunun gönderilmesi planlanıyor.

SATIŞINDAN 5 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı yeni satış listesinde Babel'in de kendisine yer bulduğu, deneyimli oyuncuyu Uzakdoğu kulüplerinden birine satmayı hedefledikleri öğrenildi. Galatasaray'ın planı, Babel'den 5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli elde edip, bu parayı transferde kullanmak.

Fatih Terim 6-0'lık maç sonrasında Babel'in satışına onay verdi

8-0 PAYLAŞIMI VE 6-0'LIK MAĞLUBİYET SONRASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Madrid'e 6-0 yenildiği maçta sarı kırmızılı futbolcuların sahada varlık gösterememesi taraftarın sabrını taşırdı. Eleştirilen isimlerin başında Nagatomo ve Babel geliyor.

Özellikle Babel 6-0 yenildikleri maç öncesinde, Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0'lık skorla yenildiği maçta altı ve yedinci golleri attığı maçın yıl dönümünü hatırlatarak, Beşiktaş taraftarları çılgına çevirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Real Madrid Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (50)

Black sword:

Yeter yahu ukala egolu adam, Çöpleri 3-5 e satın gtsin. Yunus, Atalay, Celil vss oynasın!!

37
0
yanıtYanıtla
6S:

Pamuk Şeker daha yeni geldin nereye gidiyon

30
6
yanıtYanıtla
4A:

Çekik gözlü Dansöz aramaya olabilir

yanıt24
yanıt0
KSK li MESUT:

Bu conconlar değişik bir TOPluluk. Paratör iyi yemliyo bu kamilleri. Mor forma giyen bilezikli değişikler mi dersiniz. V.s değişikler bunlar...

10
19
yanıtYanıtla
ads:

ne diyon mal

yanıt9
yanıt5
NAMRE:

Karaktersiz herif insanda duruş olacak onur olacak eski oynadığın takımlarda her zaman iyi anılacaksın ki ilerde bizde seni analım böyle bir adam vardı diye ama karaktersizliğinle anılıp gideceksin kasımpaşalı babel

24
0
yanıtYanıtla
mayk:

6alatasarayın kaderi hep 6-0 mı arkadaş ya. Feneri gelir 6 atar Reali gelir 6 atar

9
13
yanıtYanıtla
Firat:

Real size de 6 atti onu da bari söyle

yanıt0
yanıt5
ASLANSARAY:

Sükrü saracoglunda SAMPIYON CIMBOM.

yanıt1
yanıt2
tarih:

sigma olomuc ta tıpkı gsarayın size 7 attığı gibi 7 atmıştı

yanıt0
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title