Haberler

Fanatik Trabzonsporlu Gurbetçi, İkizlerine "Bordo" ve "Mavi" Adını Verdi

Güncelleme:

Fanatik Trabzonspor taraftarı Ümit ve Meryem Şenyer çifti, doğan ikiz çocuklarına "Bordo" ve "Mavi" ismini verdi.

Hollanda'nın Arnhem kentinde yaşayan fanatik Trabzon spor taraftarı Ümit ve Meryem Şenyer çifti, geçen yıl ağustos ayında doğan ikiz çocuklarına "Bordo" ve "Mavi" ismini verdi.

Baba Şenyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi ve eşinin Hollanda'da doğduklarını, aslen Trabzonlu olduklarını söyledi.

FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ KOYACAKLARDI, VAZGEÇTİLER

Trabzon spor Gurbetçi Gençler Avrupa Tayfası'nda 2009-2015 yıllarında tribün liderliğini yaptığını belirten Şenyer, ağustosta doğan ikizlerin adını ilk başta Trabzon spor'da oynayan futbolcu isimlerinden koymayı düşündüklerini dile getirdi.

Ümit Şenyer, "Futbolcular hep gidici ve Trabzon spor'un renkleri kalıcı olduğu için ikizlerin adını Bordo ve Mavi koydum. Doğumdan sonra zaten eşimin dünyadan haberi yoktu. O arada ben belediyede Bordo ve Mavi ismini yazdırdım ve olan olmuştu bile." diye konuştu.

RESTORANDA HESAP ALMADILAR

Çevredekilerin verdiği tepkilere de değinen Şenyer, Trabzon'da bir restoran sahibinin, ikizlerin isminin Bordo ve Mavi olduğunu duyunca hesabın kendisinden olduğunu söylediğini anlattı.

Aileden bazı kişilerin ikizlerin dini isminin de olmasını istediklerini aktaran Şenyer, bu yüzden çocuklarının ikinci isimlerinin de Adem ve Ayşe olduğunu kaydetti.

Baba Şenyer, Mavi'nin doğduktan hemen sonra eliyle dört işareti yaptığına dikkati çekerek, "Doğumdan iki ya da üç gün sonra Galatasaray ile Trabzon spor'un maçı vardı ve o maçta Galatasaray'a 4 tane attık." ifadelerini kullandı.

Şenyer, Trabzon spor'a aşkını da şu sözlerle dile getirdi:

"TRABZON ÖYLE OYNUYOR Kİ EV YANSA GAM YEMEM"

"Bir gün Trabzon spor'un maçı var ve öyle oynuyor ki sanki Barcelona takımı. Maça bakarken eşim aradı ve evi su bastığını söyledi. Ben de 'Ne suyu, Trabzon öyle oynuyor ki ev yansa gam yemem.' dedim. Eve geldiğimde her taraf su içindeydi ve eşim bana kızmıştı ama Trabzon spor o gün maçı aldığı için 'Sıkıntı yok.' dedim."

Anne Şenyer ise ilk başlarda isim konusunda zorluk çektiğini belirterek, "Mavi ismi normal, Bordo ise alışılmamış bir isim olduğu için biraz tuhaf gelmişti bana fakat isimlerden memnunum artık. İnşallah onlar da bizim kadar isimlerini severler. Bence büyüyünce onlar da memnun kalacak." dedi.

Bebeklerin isimleri konusunda genelde güzel tepkiler aldıklarını anlatan anne Şenyer, "Değişik ve hiç duymadıkları isimler olduğu için Hollandalıların çok hoşuna gitti. Bazı tanıdıklarımız ise 'Çocuklarınızı nasıl bir spor kulübü ile karşılaştırırsınız.' diyor ama Trabzonspor bizim için bir spor değil başka bir hayat." ifadesini kullandı.

Meryem Şenyer, bütün Trabzonsporlular gibi eşinin hayatının Trabzonspor olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Hollanda Meryem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

düsünmelk lazim:

Allah akil ve fikir versin

28
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

amin

yanıt5
yanıt1
ferhat:

Allah akıl fikir versin bende beşiktaş lıyım beşik le taş mı koyacam töbe töbe bu cocukların geleceği var ya hayır buna devlet nasıl izin veriyor anlamadım

22
7
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Çok Saçma

21
6
yanıtYanıtla
Ts:

Dünyanın en güzel renkleri ve en güzel isimleri. Helal olsun

8
19
yanıtYanıtla
Alekko:

Mal 2 bulundu Hadi Mallar dislike butonu çöksün

yanıt15
yanıt7
Adınızı Yazın:

yemin ederim trabzondan adam cikmaz cunku bunlarda beyin yok

24
3
yanıtYanıtla
Yapıştır:

Yoruma bakarsan Bi sende var beyin o da maalesef BOŞŞŞ

yanıt3
yanıt6
ADNYZNKİ:

BİR SEN ADAM ÇIKTIN. KOVUKTAN YANİ.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Çocuklarınıza güzel isim bırakınız. . . Hz Muhammed (sav)

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title