Haberler
Güncelleme:

Evine çağırdığı usta, talihsiz kadına cinsel ilişki teklifinde bulundu: Bir kere öpsem ne olur?

İstanbul'da evine tadilat yapmak için gelen ustanın saldırısına uğradığını iddia eden kadın, polise giderek şikayetçi oldu. Kadın, şahsın kendisine cinsel ilişki teklif ettiğini, "Bir kere öpsem ne olur, benimle birlikte olmazsan senin ismini her yere yayarım" dediğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (107)

mrt bzdğl:

adam durduk yere yapmamıştır kim bilir ne kuyruk salladı

55
171
yanıtYanıtla
kimseye iyi davranmaya gelmiyor:

Senin varsa eğer ablana kızkardeşine yengene kuzenlerine çok yakın akrabalarına yada kızın varsa kızına aynı durum olsa usta taciz etse onlar içinde kuyruk salladınız adam çok haklı diyecekmisin ?

yanıt50
yanıt13
kayserili ülkü:

babam evde yoksa eve tamirat için bir usta geldiğinde annem daire kapımızı açık bırakırdı. bu tür tamirat durumlarında evli değilseniz evinize eşinizi dostunuzu arkadaşınız çağırın. sonra ustayı çağırın. erkek ve kadın başbaşa kalınca 3. mutlaka şeytan olur. dikkatli olalım. şüpheden uzak olalım. kalpler eğilir bükülür farkına varamayız.

170
13
yanıtYanıtla
RİZE''li:

Mantıklı ve yerinde bir yorum

yanıt39
yanıt4
İZMİRLİ:

''Evin erkeği yoksa girmek uygun değildir. '' Eskiler hep bunu söyler ve yapardı. Demek ki bir bildikleri varmış.

114
11
yanıtYanıtla
Çomar kovalayan:

Sizin pis ahlaksızlıklarınız yüzünden kısıtlanmaktan bıktık artık. Azıcık adam olup uçkurunuza nefsinize hakim olursanız bunların hiçbiri olmaz. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmayın. Rezil mahluklar

yanıt2
yanıt0
AYNENNNN:

''''Evin erkeği yoksa girmek uygun değildir. '''' çok dogru bir laf , iftiraya karşı erkegide korur . Hz Yusuf la firevunun karısı birlikte olmak istedi Hz Yusuf kacınca iftira attı

yanıt0
yanıt0
DADAŞ:

YALAN DEĞİLSE DOĞRUDUR TABİ 5 GÜNÜN SONUNDA NE OLMUŞSSA ADAM NİYETİ BOZMUŞ EVDE YABANCI BİRİ VARKEN UYUMAK NEDİR

100
21
yanıtYanıtla
Zihniyet:

Ad kısmında ki DADAŞ''ı gördükten sonra yazdığın yorum garip gelmedi. Bütün gerici ve pis düşünceler maşallah sizde. İnsan gün içinde çalışıp, yorulduğu için dayanamayıp uyumak için bile kendi evinde kapıyı kitlemiş. Ne yapsın daha senin için ?

yanıt26
yanıt26
HAVVA:

bir kereden bişey olmaz canım

26
86
yanıtYanıtla
mükerrem:

öyle mi dersin Havva :)

yanıt29
yanıt6
ahmet:

nekadar gamsız kadınmış usta öbür odada kadın yan odada uykuya yatıyor geceyarısına kadar hiç tanımadığın adam eve alınırmı saçmalık diz boyu biz evinde kocası veya bir yakını yoksa kimsenin evine gitmeyiz bu zamanda kimseye güven olmaz

97
10
yanıtYanıtla
Toplum mühendisi:

Boyacıyla karikatürize edilmedi ama. o yüzden yanılıyorsun

yanıt0
yanıt5
Vatandaş:

Olay olduğu gibi yansımış da olabilir. Bu durumda ekmeğine ihanet eden bir adam var cezasını çeksin. İş bitiminde anlaşmazlıktan dolayı böyle bir iftira da atılmış olma ihtimali yok değil. Evde usta varken bu kadar rahat olunmaz. İstanbul sözleşmesi ile mücadele yine İslamın şiarını uygulamaktan geçiyor. Nikah düşen iki kişi kapalı ortamda yanlarında bir kişi daha bulunmadan kalmamalı. Ne iftira ne taciz olurAllah yoldan çıkmışların şerrinden cümlemizi muhafaza eylesin.

77
23
yanıtYanıtla
neril:

Tamam anladık adam art niyetli de usta varken uyumak nedir be kadın. Bu ne rahatlık.

81
15
yanıtYanıtla
Adanalı Selim:

bence bayan doğru söylüyor. farz edelim bayan istedi, niye ustayı evine bile bile çağırsın ki, veya memlekette yer mi kalmadı da evine çağırsın. bayan uyuyorsa nereden biliyor uyuduğunu, demek ki usta yatak odasına kadar gitmiş ki, uyuduğunu görmüş, usta hatalı. ben dürüst usta olsam evde erkek yokken eve gitmem.

69
24
yanıtYanıtla
yolcu:

Evde usta varken yatak odasına gidip uyumak ta nedir? Ben erkek halimle usta varken uyumaya gitmem

82
5
yanıtYanıtla
zzz:

ya kadın yalan smylüyorsa ?Ama istanbul sözleşmesi öyle demiyor. Kadın yalan da söylese haklıdır !

52
33
yanıtYanıtla
ceyhan:

Ben kesinlikle bu yalana bu iftiraya inanmıyorum, herşey kadının beyanına dayanıyor sen ne dersen de kadın iftirayı attınmı bitiyor kadın milletinin olduğu yerde şeytan bile imtina edermiş.

56
23
yanıtYanıtla
DUMANSIZ HAVA SAHASI:

ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ.

21
55
yanıtYanıtla
Nöb. Boyacılar derneği başkanı:

İstanbul Antlaşması işte bunlarr hep

43
32
yanıtYanıtla
nob.Eczacı:

İstanbul Antlaşması ne ya. Osmanlı Savaşamı gidiyo. ha ha ha haaa. koptum valla.

yanıt1
yanıt0
Adsiz:

Boyaciya para vermemek icin. Olabilir mi diye geldi aklıma

44
28
yanıtYanıtla
cik ismail:

Sen bu millete akıl fikir ver yarabbi ! sen ne düşüncesiz iftiracı bir insansın? olabilirmi diye aklına gelmişmiş aklın batsın senin zaten de batak olmuş senin beynin sağa sola çamur sıçratıyorsun kafanı sar birşeyler le sağa sola çamur sıçratma !

yanıt10
yanıt13
Hale:

Ya boyacıya para vermemek için kendini bu kadar rezil eder mi kadın yaa siz hepiniz bu usta bozuntusuyla aynı fikirdesiniz

yanıt7
yanıt5
MEMET33:

HER ZAMAN BİR KADINI, SUCUYLA, TÜPÇÜYLE, SÜTÇÜYLE, TESİSATÇIYLA KARİKATÜRİZE EDEN BASIN VE SÖZÜM ONA FIKRACILAR BU İŞİN TEK SUÇLULARIDIR.

60
10
yanıtYanıtla
aki:

evde yabanci biri olacak sen gidip yatacaksin nasil uyunur anlamadim

64
4
yanıtYanıtla
mia:

Kadinin hatası ustada bir tuhaflık sezdiğinde gondermemesi olmuş.Bıraksaydı iş yarım kalsaydı.Hele odaya gidip yatması büyük cesaret.Böyle bir durumla karşılaşıldığında bırakın iş yarım kalsın önemli değil.Usta her zaman bulunur.

yanıt7
yanıt0
tospa:

kültür çatışması var. Bi toplum kapalı iken diğer toplum açık, kapalı toplum açık topluma tahammul edemiyor. İç anadolu ve doğu anadolu bölgesinden batıya göç edenlerden kaynaklanıyor bu.

13
55
yanıtYanıtla
PIPET:

Evde usta varken uyumakta ne bileyim

59
8
yanıtYanıtla
SELAM:

evime tadilat yaptırdım yaptırdığıma pişman oldum o kadar çok masraf çıkardılar ki çalışan işcier bile içtiği sigarayı yediği yemeğin bile parasını bana ödettiler ve çalışırken kirlettiği pisliği bana temizlettiler neden böyle bu ülke neden namusuyla işini yapamıyor kimse neden sözde müslümaniz neden abi neden neden hakkını yapmıyor işini herkes

57
10
yanıtYanıtla
kayserili ülkü:

gerçekten iyi bir müslüman olsan tadilata gelen ustalara kahvaltılarını, öğle yemeklerini verir, aralarda çay kek kısır bile ikram ederdin.

yanıt11
yanıt41
koronay:

kayseriliye bak hele kendilerini uyanık sanıyorlar, tadilata gelen usta ücretini alıyor yemeğinide kendi getirsin

yanıt30
yanıt6
İstanbul''lu adam:

Her zaman güvenilir bir usta tanıdığı olmalı insanın. İş yaptırdığımız zaman yapılan işin arkasına bile bakmıyoruz. İlk başta söylüyoruz, devamında kendisi gerekeni yapıyor.

yanıt12
yanıt0
sem:

hayrı ve şerri şüphesiz Allah c. c. bilir. adam yapmışta olabilir, iftira atılmışta olabilir. kimsenin elinde kanıt yok. mahkeme en doğru sonucu bulacaktır inşallah.

52
11
yanıtYanıtla
TANER:

VEYSEL EFENDİ''YE GEÇMİŞ OLSUN. ŞAHİDİNDE OLSA KAR ETMİYOR. KADININ BEYANI ESASTIR DİYE DİYE SAĞOLSUN TEPEMİZE ÇIKARDI KADINLARI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ. ZİNA HAYASIZLIK ALDI BAŞINI GİDİYO.

yanıt22
yanıt25
Cırak:

TANER bence bu verilen haklar yüzünden bu kadar cinayet oluyor aşırı tahrik var bence cogu olayda... Kadınlarımız hatsiz erkeklerimiz sabırsız bir hale geldi...

yanıt6
yanıt3
SERSERİ:

BU OLAY DOĞRU OLABİLİR, AMA YALAN ÇIKMA İHTİMALINIDA GÖZ ARDI ETMEYİN, GEÇMİŞTE BU GİBİ OLAYLAR ÇOK YAŞNDI, USTANIN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERMEMEK İÇİN İFTİRA YOLUNU SEÇENLER AZ DEĞİL. . . BOYACINI SALDIRISINA UĞRAMIŞTA OLABİLİRTEMKİNLİ OLMAKTAN FAYDA VAR.

56
6
yanıtYanıtla
Mestan:

Bizim okulda bi kız öğrenci hocaya demişti, Eğer geçirmezseniz tacizci diye sosyal medyada adınızı çıkarırım diye

yanıt14
yanıt2
Halit Tanrıverdi:

İşi bitene kadar usta işini yapmış 5gün boyunca calışmış iş bitimi sarkıntılık pek inandırıcı gelmedi iyice araştırmak lazım para vermemek için biz neler gördük.

yanıt9
yanıt2
Flumedia:

Mesaj yollamış ise gerçekten benimle olmazsan adını yayarım diye . “ söylediğin ihtimal kalmıyor “ yargı hepsini düşünür ama sistem geç işlediği yargıdan kararın geri dönüşü en az 5yıl

yanıt0
yanıt0
aga:

Usta dediğinin eğilince çatalı görünür ona her zaman dikkat edin. çatal yaoksa usta değildir.

43
14
yanıtYanıtla
Toplum Mühendisi:

Aslında iş bitimine yakın seni çağırmak lazım. Korkudan parayı da istemeden kaçar

yanıt3
yanıt0
usta:

ustanın parasını vermemek için güzel bir bahane, o usta böyle bir şey yapmış olsa o usta birdaha ömründe iş yapamaz o nedenle ustalar bu konuda daha dikkatlidir , ama çürük elmada çıkabilir

32
22
yanıtYanıtla
adanalı:

bence başka şeyler var. parayı çok buldu. . yalnız başına ne işin var ustayla arkadaşin, akraban yokmıuydu çağırsaydın. uyumuş birde

32
20
yanıtYanıtla
Hasso:

Evde usta çalışıyor kadın odasına uyumaya gidiyor pek inandırıcı değil.

48
2
yanıtYanıtla
Gogul48:

Bu gibi durumlarda yüzde seksen iş boyunca avundurulur erkek bu arada erkek onla birşey yaşayacagını onun bu yolda davetkarlıgının kendisine davet oldugunu varsayarak yaklaşımlı laubali haller oluşturulur ama bu arada iş biter sonra iş paraya dökülünce ve yapılan işin baştaki anlaşmasından farklı işçilikler yaptırılıp bu farklardan hasıllı iş karşılıgı ücret artınca yada yapan ücreti şişirip kadının davetkarlıgına fatura yükseltince kadının baştaki davetkarlık ile iş bitirtme halleri aralarında kavgaya dönüşür konu bu merkezde mahalde döner genelde.iki tarafıda görmek lazım en keskin kesini görmek için.ama yüzde seksen bu merkezli kıvılcım önüne dökmelerle yol alır.direk öpsem ne olur demez öpebilirsini önceden çok iş yaptırayım az ödeyim yada işimi görsüreyimle öpse sanki işime karşılık ne olur ile öptürerek işimi aşırayım gibi hal kombinli saha oluşmuş.

21
28
yanıtYanıtla
Serkan Yıldırım:

Bence bir yanlışlık ustaya anlaşmada olmayan şeyler yaptırdı usta fark isteyince çamura yatmış olabilir ya insanlar zor durumda ekmek peşinde

yanıt17
yanıt5
ilginç:

Bu arkadaşın ne dediğini anlayan var mı?

yanıt25
yanıt2
D:

ama kafamız nasıl güzel :D, kafan güzelmiş güle güle kullan

yanıt8
yanıt0
Nokta:

GOGUL48 sen yorum konusunu yanlış anlamışsın, orada 500 harf yazma hakkın var, hepsini yazma mecburiyetin yoktu. . . . keşke bir bilene sorsaydın. . .

yanıt12
yanıt0
Halil usta:

Ben su tesisatçısıyım. Bayan olan Eve. Oğlumla gidiyorum. Evdeki bayan ne iş yaparsa kim olursa olsun. Ablamızdır. İşimizi yapar çıkarız. İftira da olabilir gerçekte olabilir. Allah bilir. Vebali ağır

49
0
yanıtYanıtla
Serhan:

türkiyemizde karaktersiz çok herzaman dikkat etmek lazım kimseye guvenilmez

40
9
yanıtYanıtla
Malatyalı:

İslama göre kadın erkek bir arada bulunması ( nerede olursa olsun haram ) şeytan devreye girer, biz 55 yılık firmayız neler gorduk biliyoruz, bayan çalıştıranlarin çoğu art niyetli ,aynı işi erkek fazlsiyla yapar niçin kadin

35
13
yanıtYanıtla
pofff:

ahh be abicim zamanın ne kadar kötü olduğunu bilmiyormusun ne işin vardı erkeğin olmadığı evde . . şimdi akla kendini aklayabilirsen çamur at izi kalsın olur seninki

16
27
yanıtYanıtla
Alex:

Ne biliyorsun masum olduğunu belkide gerçekten taciz etti..!

yanıt4
yanıt4
SEDAT:

AYNEN KADEŞ. ADAM HATA YAPMIŞ. VALLA ASANSÖRE BİLE TEK KADIN VARSA BİNMİYORUM. BU DEVİRDE KADINDAN KORKARIM ARKADAŞ.

yanıt9
yanıt0
angaralı:

başkasının tarlasına girenin tarlasına girerler kardaş ALLAH muhafaza

38
5
yanıtYanıtla
Cırak:

İşin içinden herşey cıkabilir direk ustayı suclamak dogru değil para vermemek için ne camura yatanları gördüm 23 yıllık inşaat sektöründe...

33
4
yanıtYanıtla
BUNLARI GÖRDÜKTEN SONRA:

BOYACI OLSAM ERKEĞİN OLMADIĞI EVE BOYAYA GİTMEM.

31
5
yanıtYanıtla
Çetin:

Bu işte bir BİT yeniği var.Usta çalışırken,öbür odada uyumak ne iş? İş biter,usta gider. O kadar?

36
0
yanıtYanıtla
Alperen:

Ya adamın ifadesi? Ödeme için çamur taktiği olma ihtimali yokmu?

30
5
yanıtYanıtla
YAZGÜLÜ:

Bir kadın olarak diyorum kadındakide iyi cesaret evde yabancı adam varken gidip uyumak bana çok saçma geldi bunda bir bit yeniği var.

31
4
yanıtYanıtla
merve kaya:

ayn oyle

yanıt0
yanıt0
XXX:

İnsanlara güvenmiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu bunun gibi haberlerden öğrenecek veya her hangi bir yargıya varacak kadar daha düşmedim düşmeyelim

29
2
yanıtYanıtla
SABİT:

2 UCU PİS DEGNEK, BEN USTA OLSAM GITMEYE CEKINIRIM , KADIN OLSAM YINE CEKINIRIM EVDE MUTLAKA 3. BIR KISI OLMASI IYI OLUR

29
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Ya böyle uydurma olurmu. Büyük ihtimal adama fazladan iş yaptırdı ve iş konusunda anlaşamadilar ve adama iftira atıyor. İçerde usta varken , odaya gidip uyumuş. Yeter ya kadın bı yalan söylese doğru kabul ediliyor artık yeter

21
9
yanıtYanıtla
A:

Ya atılan mesajlar doğruysa.

yanıt2
yanıt3
Kim:

kadın haklı olabilir ama ikinci ihtimal adam işi bitirdi parasını istedi kadın da parayı vermemek için iftira etti

20
8
yanıtYanıtla
İzzet:

Adamın parasının üstüne yattı gitti

16
10
yanıtYanıtla
AYNN:

OLAY olurken polisi aramıyo bagırırp çagırmıyo şikayet için sabahı bekliyo. . . ilginç. . . BOYA Bitimine denk gelmiş ne hikmetse. . . bu pis pis iftira olabilir kokuları yalnızca banamı geliyooo. . . !!!!!

18
7
yanıtYanıtla
adınız:

belki, işinin. bitmesinini. bekliyordur. kadın

yanıt3
yanıt3
Çiçero:

Ne demişler büyüklerimiz ateş ile barut yan yana durmaz

16
8
yanıtYanıtla
Hale:

Rezil herifler

15
9
yanıtYanıtla
Aylin:

Evde usta varken gidip yatılır mı?

23
0
yanıtYanıtla
adınız:

belki. aylincim. 2. saatlık. işi. n. bitmesini. bekliyorsa

yanıt2
yanıt2
idil:

vurun gitsin diğerlerine de ders olur

11
11
yanıtYanıtla
Esra bilgin:

Olayı kimse görmemiş 2 hata var kadın neden uyuyor evde yabancı bir erkek varken adam neden taa yatak odasına kadar gidip kapıyı zorluyor Allah affetsin iftira atan tarafi

19
1
yanıtYanıtla
ne malum doğru olduğu:

belki kadın adamdan para istedi adamda vermeyince kadın şikayetçi oldu. ne delil var ne bişey lafla sözle sadece iş yapılıyor. kadının beyanı esastır deniyor kadın erkek eşitliği isteniyor.

19
1
yanıtYanıtla
AMANOS AYISI:

kadın olmak suçmu bu kadarda olmaz

7
13
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

SEN ÖNCE İNSSN OLSAYDIN AYI OĞLU AYI HEMİDE AMANOS AYISI

yanıt11
yanıt0
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title