Haberler

Ergin Ataman'dan, uçağa giriş sırasında yapılan aramaya tepki

Güncelleme:

Maccabi FOX Tel Aviv ile THY Euroleague maçında karşılaşmak için İsrail'e gidecek olan Anadolu Efes, İstanbul'da uçağa binmeden önce yapılan aramaya tepki gösterdi. Başantrenör Ergin Ataman, yapılan bu uygulamayla ilk kez karşılaştıklarını söylerken, muamelenin skandal olduğunu vurguladı

THY EuroLeague'in 27'nci haftasında yarın İsrail'in Maccabi FOX Tel Aviv takımı ile karşılaşacak olan Anadolu Efes'te kafile, uçağa giriş sırasında yapılan ek güvenlik aramasında didik didik arandı.

Başantrenör Ergin Ataman, teknik heyet ve basketbolcular, İstanbul'dan Tel Aviv'e giden uçağa binmeden önce özel bir güvenlik şirketi tarafından aranırken, başantrenör Ergin Ataman bu duruma tepki gösterdi.

"BİZE YAPILAN SAYGISIZLIK"

İsrail'e birçok kez gittiklerini ancak bu durumla hiç karşılaşmadıklarını dile getiren deneyimli başantrenör, "Bize bu yapılan saygısızlık. Yıllardır Tel Aviv'e uçuyoruz, böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık. Normal güvenlik kontrolleri yapılıyor, X-Ray cihazlarından herkes geçiyor, bunlar tamam ama sonrası uçağın kapısında yapılan bu muamele tam bir skandal" ifadelerini kullandı.

Güvenlik şirketi çalışanlarının; tüm oyuncuların ve kulüp personelinin üzerini teker teker aradığı ve bavullar ile çantaları açtırıp içlerine baktıkları görüldü.

Yetkililerden alınan bilgiye göre ise bu uygulamanın normal bir prosedür olduğu belirtildi. Tüm İsrail, ABD ve İngiltere uçuşlarında bu güvenlik uygulamasının tüm yolcular için yıllardır yapıldığı vurgulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Anadolu Efes Tel Aviv İsrail Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (18)

israil:

yapılacak tabiki. niye zorunuza gidiyor. hadi birinde virüs varsa. israille uğraşmayın. sizin baş edemediğiniz bu arapları israil 6 günde diz çöktürdü.

10
24
yanıtYanıtla
Kemal:

Zaten bu klavye delikanliligi yerine adini yazsan, cesaretli oldugun sozlerinden belli olsa seni kale alirdim belki. Ama su seklinle sadece gulduruyosun beni :)

yanıt3
yanıt3
Filistin:

Sende binip gitsene o uçakla

yanıt5
yanıt3
svs:

Arap hayranı falan değilim ama o işi yapan Amerikalılardı İsrailde nerede o güç Amerikanın silah ve insan gücü bir arkasından çekilsin bakalım ne oluyor İsraile boğulur gider Arap denizinin ortasında. Bu arada bu salgının ortasında bu aramalar normal karşılanabilir yorumunun siyasi tarafı hayalperestlik

yanıt4
yanıt2
antiisrail:

kancik israil yok olacaksiniz az kaldi cehenneme biletiniz kesildi bile tek yön

yanıt5
yanıt2
YAŞLI KURT:

Israil umarım tumden virus kaparsinız, sonunuzu görerik umarım.

8
4
yanıtYanıtla
İSRAİL:

SEN KAPMADA :D

yanıt3
yanıt6
insallah:

insallah agzindan bal damliyor sanki

yanıt7
yanıt2
Maccabi FOX Tel Aviv:

larkin yok yeneriz efesi. ahahahahaha

2
5
yanıtYanıtla
BİLGİN:

HEM ALÇAKLAR HEM KORKAKLAR. İSRAİL TERÖR DEVLETİ NE ANLAR SPORDAN NE ANLAR CENTİLMENLİKTEN. ONLARIN EN İYİ BİLDİĞİ ŞEY KADIN VE ÇOCUK ÖLDÜRMEK. ÇÜNKÜ ERKEKLERLE SAVAŞMAYA YÜREK İSTER.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title