Haberler

Erdemli'de spor merkezlerine kadınlardan yoğun ilgi

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tekrar açılan kadın spor merkezlerine kadınların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tekrar açılan kadın spor merkezlerine kadınların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren merkezlerde kadınlar, fitness, step-aerobik, zumba, pilates yaparak hem formda kalıyorlar hem de stres atıyorlar. Spor Merkezinde kadınlar kapsamlı bir taramadan geçerek, sağlık bir şekilde kilo vermeleri sağlanıyor.

"1000 kişilik kapasite ile haftanın 5 günü hizmet veriyoruz"

Kontrollü normalleşme sürecinde yoğun bir talebin olduğunu ifade eden Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kamil Boran, "3 yıl önce belediye başkanımızın talimatıyla faaliyete geçirdiğimiz Spor İşleri Müdürlüğü kapsamında açtığımız kadınlara özel spor salonumuz, bin kişilik kapasitesi ile haftanın 5 günü hizmet vermektedir. Pandemi sonrası normalleşme dönemiyle beraber taleplerin artmasıyla, iki bayan beden eğitimi öğretmenimizle hizmet etmekteyiz. Haftanın iki günü merkezimizde vücut analizi yapılarak, beslenme reçeteleri hazırlanmakta ve her bir kursiyerin dosyası takip edilmektedir. Kurslarımız seanslar halinde, pandemi döneminde normalleşmeyle beraber 15-20 kişilik gruplar halinde devam etmektedir. Merkezde step, aerobik, pilates ve egzersiz hizmetleri verilmektedir. Hijyenik ve pandemi kurallarına uygun merkezimize bütün kadınları bekliyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erdemli Belediyesi Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title