Haberler

Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Emre Belözoğlu gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayıp, futbolu bırakmak istiyor" diyerek transferi duyurmuştu. İşte transferin perde arkası ve Ersun Yanal ile Emre arasında yapılan telefon görüşmesinin detayları...

Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıran gelişme... Sarı-Lacivertliler'in 1 Temmuz 2012'de yollarını ayırdığı eski kaptanı Emre Belözoğlu'nu yuvaya döndürmek için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

38 yaşındaki tecrübeli orta sahanın sarı-lacivertli yönetimle anlaşmaya vardığı ve ligin bitmesinin ardından 1 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

GÜMÜŞDAĞ DOĞRULADI!

Gelişmeyi Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüş da da doğruladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gümüşdağ, "Emre'nin önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynayıp, futbolu bırakma isteği var" ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu'nun gelecek sezonun ardından profesyonel futbol kariyerini noktalayıp sarı-lacivertlilerin teknik kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı

"NE ZAMAN İHTİYAÇ OLSA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GELİRİM"

Sözcü'de yer alan habere göre; Bir ay önce teknik direktör Ersun Yanal telefonla aradığı Emre'ye "Seneye şampiyonluk yolunda senin takıma yapacağın liderliğe ihtiyacım var" dedi.38 yaşındaki Emre de, "Fenerbahçe bana ne zaman ihtiyaç duyarsa hiç düşünmeden gelirim, Teklifinizi kabul ediyorum" yanıtını verdi.

Semih Özsoy, Ersun Yanal'ın istediğini Ali Koç'a iletti ve başkan da bu isteği büyük bir memnuniyetle karşıladı. Ali Koç, Semih Özsoy ve Emre Belözoğlu, Etiler lüks bir resturantta mini bir zirve gerçekleştirdi.

Ali Koç, Emre Belözoğlu'na "Emre gel bu sezon şampiyonluk yolunda sahada takıma yardımcı ol… 1 sene futbol oynadıktan sonra da teknik veya idari heyette birlikte belirleyeceğimiz pozisyona geç" dediği öğrenildi. Emre'nin başkan Ali Koç'a teklifi seve seve kabul edeceğini belirtmesiyle taraflar arasında 1 yıllık ön protokol imzalandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Ersun Yanal Başakşehir Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (26)

Dürbünlü:

Eger emre fb ye gelirse butun fenerlilere soyluyorum sampiyonlugu unutun.

9
24
yanıtYanıtla
Dürbünsüz:

Dürbünsüz dürbünlüye katılıyor.

yanıt2
yanıt0
LORD54:

BİZ ZATEN UNUTTUK HACI ABİ

yanıt8
yanıt1
ultraslan:

şampiyonluk gördüğünüz mü var ki :(

yanıt2
yanıt0
dürümlü:

Fenebahçe bu tarnsferle muhtar heyetine döndü , sırada ak sakallı bi dede tarnsferi var galiba.

yanıt0
yanıt0
Cik cik:

Bu sene şampiyon başka yolu yok

10
12
yanıtYanıtla
GS:

CIK CIK HAHAHA

yanıt7
yanıt3
toso:

emre adam gibi adamdır tam bir gladıyatördür

10
9
yanıtYanıtla
FB Lİ:

BÜYÜK İNSAN, BÜYÜK KAPTAN, SON GS BÜKÜCÜ :))))

8
10
yanıtYanıtla
ua4:

gs maçında korkudan oyunu yarıda bırakan emmoş mu? ha ha ha

yanıt5
yanıt4
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title