Haberler

Emre Belözoğlu, Ali Koç'a iki isim önerdi! İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'den izin alarak Fenerbahçe'de bir sezon futbol oynayıp daha sonra futbolu bırakmak istediğini söyleyen Emre Belözoğlu'ndan Ali Koç'a sürpriz öneri... Tecrübeli isim Başakşehir'de birlikte forma giydiği iki takım arkadaşını da başkana önerdi.

Fenerbahçe ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu'nun Başkan Ali Koç'la yaptığı toplantının ayrıntıları netleşiyor. Yapılan toplantıda tecrübeli oyuncudan da transfer konusunda fikir alındı.

Emre, Başakşehir forması altında birlikte oynadığı İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir isimlerini Başkan Koç'a önerdi. Teknik Direktör Ersun Yanal da bu ikilinin takıma katılmasına onay verdi.

Emre Belözoğlu, Ali Koç'a iki isim önerdi! İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir

ALİ KOÇ, GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ İLE MASAYA OTURACAK

Akşam'da yer alan habere göre; Başakşehir, iki oyuncu için F.Bahçe'den gelen ilk teklifi geri çevirmişti. Başkan Ali Koç'un önümüzdeki günlerde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelerek tekrar masaya oturacağı belirtildi.

İki oyuncu Fenerbahçe'nin teklifi ne sıcak bakıyor. Mahmut ve İrfan Can Kahveci'nin kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk iki oyuncunun satılmasına sıcak bakmıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Başakşehir Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (15)

Ank:

Ya arkadaş o bunu önerdi şu bunu önerdi herkese göre futbolcumu alacaksınız nasıl bir düzen nasıl bir sistem herkes işini yapsın

8
2
yanıtYanıtla
KRAL:

ANK SANA SORARLAR ARTIK UZAGA GİTMEYE GEREK YOK LİGDE BAŞARILI OLMUŞ İNSANLARLA DEVAM EDİLMELİ FREY REYES SLİMANİ AYEWLERDEN DERS CIKARMADINIZ SANIRIM KEŞKE İMKAN OLSADA VISCA YI ALSALAR 10 GOL 10 ASİST GARANTİLİ TOPCU BOŞ YAPMA

yanıt4
yanıt0
Tim0135:

Hadi ya bu adamlar hondurasta mı oynuyormuşta emre scout gibi tavsiye etmiş:)) Fenerliler üzülerek söylüyorum, aziz ve volkandan kurtuldunuz ama en büyük dert geri döndü :)

7
2
yanıtYanıtla
kayserili:

fenere niye gelsinler söylermisin başakşehir fenerden büyük takım para sorunu yok avrupada oynuyorlar 5 senedir kafaya oynuyorlar neden fenere gelsin

6
2
yanıtYanıtla
.:

FENERBAHÇE YÖNETİMİ 3. LİG TAKIMI BİLE YÖNETEMEYECEK KADAR FUTBOL BİLGİSİ OLMAYAN İNSANLARLA DOLU

6
2
yanıtYanıtla
emre belezoğlu:

rıdvan dilmen oğuz aykut alınmalı

5
1
yanıtYanıtla
ACI GERÇEKLERRR:

bir fenerbahçeli olarak söylüyorum fb bitmiştir.

5
1
yanıtYanıtla
A.Sever:

39 yaşındakini transfer ederseniz Emre Fenerbahçe deyken oynadığından fazla sakatlanıyordu Babasının şirketi sanki Fenerbahçe Atletik Madrid e bedava gitti 1 mil dolar verilip alın newkaselden 4/5 mil € verilip alındı Başakşehir e ne kadar verildi ?????Allah inş bu yönetimden ve Emreden bunun cezasını kat kat çıkarır Çünkü utanmadan taraftar a el açıyor ve gırgır geçiyorlar

5
0
yanıtYanıtla
azizbasgan:

o isimleri bende önerirdim yani

5
0
yanıtYanıtla
IST MODA:

emre nin kendine hayiri yokki takima hayiri olsun

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title