Haberler

Yıldırım Demirören borcunu ödedi mi? Ziraat Bankası bir yıl önce yöneltilen soruyu "Müşteri sırrı" diyerek yanıtlamamış

Güncelleme:

Sedat Peker, son videosunda Yıldırım Demirören'in Ziraat Bankası'ndan kredi çekip borcunu ödemediği iddia etti. Bu söylemler sonrasında CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, alınan kredinin ödenip ödenmediğini sordu. Hakverdi, aynı soruyu bir yıl önce bankaya yine sorduğunu ancak "müşteri sırrı" denilerek kendisine yanıt verilmediğini söyledi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 9. videosunda gündeme getirdiği Doğan Medya Grubu'nun alımına ilişkin açıklama Ziraat Bankası tartışmalarını alevlendirdi. Peker, videosunda Yıldırım Demirören'in Doğan Medya'yı satın alabilmek için kredi çektiğini ancak borcun bankaya ödenmediğini iddia etti.

"BİR HACİZ İŞLEMİ YAPILDI MI?"

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Peker'in Demirören'in Doğan Medya'yı satın almak için Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolar krediyi geri ödemediği iddiasına ilişkin olarak, "Ödemedi ise başlatılan bir haciz işlemi var mı?" diye sordu.

"BANKA MÜŞTERİ SIRRI DİYEREK BİLGİ VERMEDİ"

Hakverdi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Demirören'in, aldığı 750 milyon dolar krediyi geri ödemeye başlayıp başlamadığını Ziraat Bankası'na sormuştuk. Banka 'müşteri sırrı' diyerek bilgi vermedi! Yeniden soruyoruz. Demirören, aldığı krediyi geri ödemeye başladı mı?" ifadesini kullandı.

Hakverdi tarafından Ziraat Bankası'na sorulan sorular ve bankanın verdiği yanıt:

Yıldırım Demirören borcunu ödedi mi? Ziraat Bankası daha önce yöneltilen soruyu 'Müşteri sırrı' diyerek yanıtlamamış

Yıldırım Demirören borcunu ödedi mi? Ziraat Bankası daha önce yöneltilen soruyu 'Müşteri sırrı' diyerek yanıtlamamış

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yıldırım Demirören Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık?
500

Yorumlar (9)

Milliyetçi:

Banka niye versin kardeşim iyimisiniz siz ya kişisel verilerin korunması kanunu var ikinci bir kişiye bilgi verilmes sebebi tazminat hakkın doğurur kişiye kimler neler ödemiyor

62
206
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

Arka sokaklarda bir laf var bilir misiniz? Adam tam bir pislik çıktı Riza Baba.

165
15
yanıtYanıtla
akif erzengin:

Ben odedigine inanmıyorum.Yoksa neden gizlensin

119
11
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Adam borcunu iktidarı destekleyerek verdi. Belki anlaşma öyleydi

106
18
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Şans oyunları adama çalışıyor Bütün para adama akıyor Bedava para denetleme yok kuralları kendileri koyuyor lar

93
9
yanıtYanıtla
akif erzengin:

Bence odememistir.Banka neden gizliyor

84
11
yanıtYanıtla
Lokman Babacan:

Ülkenin geldigi duruma bak yazık arkadaş kul hakkı diye birşey var hicmi Allah korkusu yok

76
10
yanıtYanıtla
Alihan güler:

Findeks puanına baksınlar

67
5
yanıtYanıtla
Bülent Tekelioğlu:

Daha neler göreceğiz bakalım.Tüyü bitmemiş yetimin hakkı er geç ödenir ya bu dünyada ya öbür sünyada .Boğazondan haram feçenin boğazında kalır bir gün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title