Haberler

3. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahipleriyle buluşacak

Güncelleme:

Türkiye'nin altın markaları bu yıl üçüncü kez halkın oylarıyla seçildi. 29 kategoride halkın beğendiği markaların ödüllendirildiği Türkiye Altın Marka Ödülleri, 13 Aralık 2019'da sahiplerini bulacak.

3. Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde halk oylaması sonuçlandı. Bu yıl İdeal Su ana sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye Altın Marka Ödülleri, 13 Aralık 2019 Cuma akşamı Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da düzenlenecek törenle sahipleriyle buluşacak.

GÜÇLÜ MARKALAR TÜRKİYE'YE GÜÇ KATACAK

"Güçlü bir Türkiye için Türk markaları seçin" mottosuyla yola çıktılarını belirten Türkiye Altın Marka Ödülleri Düzenleme Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, "Halkımız 29 kategoride, kalbine hitap eden, bir duruşu olan, hayata geçirdiği başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken kurum ve kişileri Türkiye'nin altın markaları olarak seçti. Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Türkiye Altın Marka Ödüllerinde 200 markanın temsilcisini ağırladık. Bu yıl ödül törenine ilgi çok daha yoğun" diye konuştu.

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahipleriyle buluşacak

"MARKALAŞMAYI TEŞVİK EDEN ETKİNLİKLER ÇOK KIYMETLİ"

3. Türkiye Altın Marka Ödülleri'nin ana sponsorluğunu üstlenen İdeal Su CEO'su Sengül Sarışın ise; "İdeal Su Kasım ayında yeni bir yapılanma sürecine girdi. Sarbay Group olarak İdeal Su'yu bünyemize kattık. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte markalaşma ve kurumsallaşma çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki, ülkemizin dünya pazarında rekabetçi bir konum kazanmasında markalaşma yolculuğunu tamamlayan firmaların katma değeri çok önemli olacak. İdeal Su ailesi olarak Türkiye Altın Marka Ödülleri'nin markalaşmanın öneminin aktarılmasında yönlendirici olacağına inanıyoruz. Bu nedenle ülkemiz için faydalı olacak bu etkinliğe destek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahipleriyle buluşacakTürkiye Altın Marka Ödülleri Düzenleme Kurulu Başkanı Nedim Delibaş

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahipleriyle buluşacakİdeal Su CEO'su Sengül Sarışın

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Aralık Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title