Haberler

Son Dakika: Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası faaliyetlerini durdurma kararı aldı

Güncelleme:

Son dakika: Thodex'in ardından Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı. Şirket yazılı olarak yaptığı açıklamada, "Yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık" ifadelerine yer verdi.

Türkiye, kripto para borsası Thodex skandalının şokunu daha atlatamamışken dünden beri işlemlerinde problemlerin meydana geldiği Vebitcoin isimli Türk kripto para borsasından da kapanma kararı geldi.

"EN YAKINDA SÜREDE BİLGİLENDİRECEĞİZ"

Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek yaptığı yazılı açıklamada, "Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız." ifadelerine yer verdi.

İŞLEMLERDE DÜNDEN BERİ SORUN YAŞANIYORDU

Öte yandan Thodex borsasında yaşanan skandal vurgun iddiası sonrası Türk yatırımcılar, borsalardaki varlıklarını çekmeye başlamıştı. Vebitcoin'de de dünden itibaren yaşanan sorunlu para çekme işlemleri sonrası yatırımcılarda büyük bir panik olmuştu. Popüler analist Erhan Ünal, Twitter'dan paylaşım yaparak şirketin açıklama yapması gerektiğini söylemişti.

Son Dakika: Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası faaliyetlerini durdurma kararı aldı

Son Dakika: Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası faaliyetlerini durdurma kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (5)

songül zeybekgil:

Bitcoin alsanıza, cahil kalmışsınız diyenlerin şuan içlerine giyecek fonları kalmadı. Bız siz akıllısınız. Bu balon mutlaka patlayacaktı. Hepiniz kısa yoldan para kazanma derdindesiniz.böyle bı dünya yok

21
7
yanıtYanıtla
Serkan Yörük:

Bu firmaların kendini kapatma sebebi hükümetin yeni almış aldığı kararlardır çünkü kripto borsa sahipleri bu yasaklardan korktular ve yavaş yavaş piyasadan çekiliyorlar. Eğer başka sitelerde paranız var ise direkt çekiniz türkiyede kripto para diye bir şey kalmayacak.

14
11
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Buyur burdan yak

13
1
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

ALLAH ICIN bizim kripto neyimize! yatirimmi yapcaksiniz gidin altin alin dolar alin euro alin atin kardesim yastiginizin altina. dursun orda. girmeyin su islere abicim

5
5
yanıtYanıtla
Lul3e lol:

Yorumlarda bitcoin almanın sakıncalı olduğundan bahseden cahiller var. Kardeşim benim yatırım yapacaksan bir şeye araştırırsın. Thodex o kadar çok bedava bişeyler dağıtıyordu ki zaten alıp kaçacağı belliydi. Coin çekemiyordun zaten. Bitcoin alacaksanız Binance kullanacaksınız. Ben yıllardır coin alıp satıyorum. Çok yüksek meblağalarla kâr yaptım. Bu iş akıl işi mantık işi. Kâr amacın yoksa kolay kolay kimseye bedava para vermezsin. Adamlar bedava 50-60 tl dağıttı. Onu geçtim çekilişle porsche ve

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title