Haberler

Kripto para borsası Thodex'e ilişkin soruşturmada ilk haciz işlemi yapıldı

Güncelleme:

Onbinlerce kişinin mağdur olduğu Thodex kripto para borsasına ilişkin soruşturmada ilk haciz işlemi yapıldı. Kripto para borsası Thodex mağdurlarının başvurusu üzerine, haciz memurları şirketin İstanbul Kadıköy'deki ofisine polis eşliğinde gittiği ve şirkete ait 3 lüks aracın haczedildiği bildirildi.

Kripto para borsası Thodex şirketinden kripto para satın alarak mağdur olduğunu belirten kişinin zararının giderilmesi için şirketin Kadıköy'de bulunan binasında haciz işlemi uygulandı.

3 LÜKS OTOMOBİL VE BAZI EŞYALAR HACZEDİLDİ

Şirketten alacağına karşılık bir kişinin haciz talebinin Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğünce kabul görmesi üzerine, mağdur avukatı Sinan Keskin ve icra memurları, şirketin Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan binasına geldi. Polis ekiplerinin de eşlik ettiği haciz işleminde içeride bulunan bilgisayar, televizyon ve bulaşık makinesi gibi eşyaların değer tespiti yapıldı. Yaklaşık 2 saat değer tespiti yapılan eşyaların muhafaza altına alınması işleminin, daha sonra gerçekleştirileceği belirtildi.

Öte yandan, şirkete ait 3 lüks otomobile de haciz işlemi uygulandığı öğrenildi.

Kripto para borsası Thodex'e ilişkin soruşturmada ilk haciz işlemi yapıldı

NE OLMUŞTU?

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in milyonlarca dolarla yurt dışına kaçış, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) da Thodex'in tüm hesaplarına bloke koymuştu. Soruşturma kapsamında 70'e yakın kişi gözaltına alınırken, bazı kişiler de hala aranıyor.

Kripto para borsası Thodex'e ilişkin soruşturmada ilk haciz işlemi yapıldı

Kaynak: AA / Ekonomi

Kadıköy Thodex Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (2)

ahmet say:

paralar kaçtı başka ülkeye haciz işlemi uygulasan ne olucak bakan koltuğunda yan yana oturtacağınıza şirketi denetselerdi şuan bu durumda olmuyacaktı peki bu hacizden gelen parayı yada kurtarılan parayı devlettemi kalıcak yoksa mağdur olanlaramı dağıtılıcak

2
0
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Bahşiş olarak bırakmıştır. Atı çalan Üsküdarı geçiyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title