Haberler

İzmir'de "Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitim Programı" tamamlandı

Güncelleme:

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliğince yürütülen Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitimi Programı ilk mezunlarını verdi.

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliğince yürütülen Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitimi Programı ilk mezunlarını verdi.

Ege İhracatçı Birliklerinden (EİB) yapılan yazılı açıklamada, 6 hafta süren programa katılanlara törenle sertifikalarının verildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, Türkiye'nin uzun vadede kalkınması için tarımın ve gençlerin gücüne inandıklarını belirtti.

Üretimden depolamaya, taşıma ve tüketime kadar zincirin bütün halkalarının tabandan iyileştirilmesi için uzun süredir çalışmalar yaptıklarını aktaran Uçak, şunları kaydetti:

"Pestisitle mücadele, gıda atıklarını azaltma, kontrollü tarım öncelikli alanlarımız. Gençlerimiz ve sektörümüz arasında kurduğumuz köprünün çıktıları, tarımda sürdürülebilirliğin artmasını sağlayacak, çözümler geliştirilmesine baz teşkil edecek. Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitimi Programımız ile gençlerimize sürdürülebilir tarım için gerekli süreçleri kapsayan kapsamlı bir eğitim programı sunduk. Günün sonunda her biri iş gücüne katıldığında AB Yeşil Mutabakatına uygun, karbon ayak izini azaltacak proseslerdeki üretimlerle ilgili, iyi tarım uygulamaları, uluslararası sertifikasyon süreçlerine, dünyadaki talep değişimi ve sürdürülebilir üretim-tüketime hakim olarak gerekli güncel yetkinliklerle donanımlı olacak. Gençlerimizin yenilikçi düşünceleriyle Türkiye tarımda lider konuma gelecek."

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ege Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title