Haberler

Kullanmaya kıyamazsın! 12 bin 950 liralık çöp kutusu görenleri hayrete düşürdü

Güncelleme:

Bir firmanın özel üretimi olan çöp kutusunun fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar 12 bin 950 liraya satılan çöp kutusu için yüzlerce yorum yaptı. Ürünün fiyatı ile dalga geçilirken, "Ücretsiz kargo olması ürünü cazip kılmaktadır" şeklinde yorumlara yer verildi.

Daha önce birçok firma ürettiği ürünlere biçilen fiyatlar ile gündem oldu. Çok basit ürünler için istenen yüksek fiyatlar sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken, bunlara bir yenisi daha eklendi.

YÜZDE 10 PİRİNÇ KAPLAMAYMIŞ

Bir firma özel üretim olan çöp kutusunu 12 bin 950 liraya satışa sundu. Ürünün yüzde 90 demir, yüzde 10 ise pirinç kaplama olduğu belirtildi. Dudak baskılı kutunun çapı 26, yüksekliği ise 28 cm olarak aktarıldı.

Çöp atmaya kıyamayacaksınız! 12 bin 950 liralık çöp kutusu görenleri hayrete düşürdü

"ÜCRETSİZ KARGO OLMASI ÜRÜNÜ CAZİP KILMAKTADIR"

Bu durum sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekerken, ürün alay konusu oldu. Konuyla ilgili olarak yüzlerce paylaşım yapılırken, bir kullanıcı "Ücretsiz kargo olması ürünü cazip kılmaktadır" şeklinde yorumda bulundu.

Çöp atmaya kıyamayacaksınız! 12 bin 950 liralık çöp kutusu görenleri hayrete düşürdü

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (4)

Hadsiz:

şimdi bu haberden sonra satış patlaması yaşanır bizim görgüsüzler açık artırma ile bile alır

5
0
yanıtYanıtla
arcangel:

bazı kerizler alır abi eminim buna. Bunun gerçekten yüksek gelirli olmasıyla bir alakası yok. genelde full full paket :D zenginler bu kadar saçma rakamlar ödemezler. ama kredi çekip bunu alacak mal tipler biliyorum

2
0
yanıtYanıtla
boş yapma:

güzel kardeşim senin gözündeki 12 bin tl benim gözümdeki 12 tl ye eşitse boş yorum yapma

yanıt1
yanıt1
!:

Bence işin içinde yasadışı bir durum var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title