Haberler

"Aşı olmayanı ücretsiz izne çıkaracağız" diyen belediye başkanı, tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı

Güncelleme:

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı "Aşı olmayan personellerimizi ücretsiz izne ayıracağız" paylaşımını gelen tepkiler üzerine kaldırdı.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki çekti. Belediyede aşı olmayan personelleri ücretsiz izne çıkaracaklarını belirten Çiftçi, vatandaşları tepki göstermesi üzerine paylaşımını kaldırdı.

Çiftçi, dün gece saatlerinde yaptığı paylaşımda şunları söylemişti:

"Sevgili hemşerilerim aşı olmayan personellerimizi ücretsiz izne ayıracağız. Ayrıca sırası gelip aşı olmayan vatandaşlarımızı Belediye hizmet binamıza ve Belediye müştemilatlarına almayacağız. Çünkü biz onları onlardan fazla düşünüyoruz. Lütfen sırası gelen herkes aşı olsun. Tekrar kapanma ve kısıtlama istemiyoruz. Veriler gösteriyor ki hastanede yatanların çoğu aşı olmayan kardeşlerimiz. Kapanma yada kısıtlama olmaması adına tekrar ediyorum, lütfen aşınızı olun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fatih Çiftçi Gülşehir Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

tarafsızgörüş:

Bu başkanın dediğiğ en sonunda olacak. Zaten sen yapmasan başkası başka kurumlar yapıyor. başka ülkelerde çoktan bu işi başlattı

33
25
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

gereksiz adam... babanın malına mı almıyorsun insanları. BEN... AŞI.... OLMAYACAĞIMMM. taki bu konuda devletim bana resmi yasal yoldan zorunluluk getirmedikçe. isteyen herkes aşısını olsun. ama olmak istemeyene gayri hukuki dayatma nedir yaaa?

26
8
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

izin dönüşü mahkemeye başvurur tekrar izin ücretlerini alacaz başkan sen merak etme. yani yapacağın bir işlemin yasal dayanağı yoksa boşuna heveslenmeyesin demek istedim başkan(!) bey.

24
7
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bir cok ülke asi mecburiyeti koyamiyor ama asi olmayanlarada engeller yolda ab ülkeleri bilhassa almanya bu konu üzerine toplantilar yapiyor sonbaharda bir dalganin daha gelecegini tahmin ediyorlar endiseliler o yüzden mesela seyahate kisitlama topku tasimaya avm´lere super marketlere yapi malzemesi satan büyük yerlere ve insanlarin toplu halde bulunacagi yerlere ve bir cok meslek dalina bagli is yerlerine asi kagidi olmayanlarin girmesini önleyecek tedbirler alacaklari söyleniyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title