Haberler

Bir özelleştirme hamlesi daha! Denize sıfır araziler satışa çıkarıldı

Güncelleme:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Adana, Muğla ve İzmir'de bulunan arazi ve işletmelerin özelleştirilmesine ilişkin ilan çıktı. Satışa çıkarılan arazilerin bir bölümü denize sıfır.

Adana, Muğla ve İzmir'de denize sıfır 108 bin metrekare Hazine arazisi özelleştirme için ihaleye çıkıyor.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Karataş ilçesinde yaklaşık 40 bin metrekare araziyi satışa çıkardı. 15 bin metrekaresi denize sıfır ve plaj olan taşınmaz 4 milyon lira geçici teminat ile 49 yıllığına özelleştirilecek.

Muğla Bodrum'daki Bitez mahallesinde de 29 bin 130 metrekare arazi için de ihale açıldı. Bir kısmı denize sıfır olan arazi için 10 milyon lira geçici teminat istendi.

ÇEŞME'DEKİ ARAZİ İÇİN 74 MİLYON LİRA BEDEL BİÇİLDİ

Bir diğer özelleştirme duyurusu da İzmir Aliağa'dan geldi. Denize yakın bölgedeki 39 bin 862 metrekare arazi yatırımcılara sunuldu. Kullanma izin yöntemiyle özelleştirilecek arazi için 4 milyon lira geçici teminat istendi.

Çeşme'de daha önce ihaleye çıkılan 6 bin metrekare arazi için 74 milyon lira bedel biçildi.

Foça'da da Türkiye'nin ilk tatil köyü olarak hizmete açılan Foça Tatil Köyü'nün işletme hakkının verilmesi karara bağlandı. Taşınmazlar Bahreynli bir şirkete 131 milyon lira bedelle 49 yıllığına özelleştirildi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (3)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Hırsızların gözünü 19 senede doyuramadık

13
3
yanıtYanıtla
Yılmaz Yavuz:

satın başka ne kaldı ya satıyorsunuz yada yapıp bu milti yirmibeş elli yıl borca mahküm ediyorsunuz sizi ALLAH'A havele ediyoruz

12
3
yanıtYanıtla
Sinan Lumber:

Yönetim değiştiğinde bizde külliyeyi satacağız kadroları değiştiriceğiz haksız mal edinenleri tesbit edip cezalarını çekiceklerdir diyor mualif partilerde bakalım bizde seyrediceğiz artık nolucak bakalım sonuçları halk bıktı artık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title